MAGAZIN

U Zvedama Granda pojavila se unuka Ane Bekute! SVI U TRANSU: Džidža je mala maca za nju! (FOTO)

  • 23 Februara, 2023
  • 0

Nada Polić koja je godinama na estradnoj sceni, a mnogima poznata pod umjetničkim imenom Ana Bekuta, iza sebe ima zaista zavidnu karijeru i veliki broj hitova. Već nekoliko

U Zvedama Granda pojavila se unuka Ane Bekute! SVI U TRANSU: Džidža je mala maca za nju! (FOTO)

Nada Polić koja je godinama na estradnoj sceni, a mnogima poznata pod umjetničkim imenom Ana Bekuta, iza sebe ima zaista zavidnu karijeru i veliki broj hitova. Već nekoliko godina možemo da je vidimo kao člana žirija u velikom takmičenju Zvezde Granda, gdje je često na strani kandidata i ne komentariše ih na pogrdan način, kao ostala većina žirija.

Kada je pjevačica imala sedamnaest godina rodila je sina Igora Polića, kojeg je morala da se odrekne na neko vrijeme i ostavila ga u domu, dok je ona za to vrijeme marljivo radila, kako bi zaradila novac kojim će mu obezbjediti normalan život. Kasnije je ona usvojila svog sina i posvetila mu se maksimalno, a on je njoj sve to oprostio.

Igor ima dvoje djece, kćerku i sina. Sanja Polić , njegova kćerka je zaista lijepa djevojka, koja privlači pažnju gdje god da se pojavi i uvijek je predmet komentarisanja, naročito muškog društva. Međutim, njegov sin ne voli nikako medijski da se eksponira i drži se po strani.

Ana Bekuta je iskoristila svoju ulogu u pomentom takmičenju, kako bi zaposlila i unuk Sanju, koja radi sa svojim timom, pa učesnike prije izlaska na scenu šminka i uređuje. Naravno riječ je samo o učesnicima kojima je Ana Bekuta mentor. Bekuta se pohvalila kako je njena unuka izvrsna šminkerica, najbolja u svom poslu, a često i nju našminka prije gostovanja u nekim emisijama.

Njih dvije imaju odličan odnos, uvijek su tu jedna za drugu i samo lijepe riječi govore. Očigledno je i Sanja zanemarila činjenicu da je Ana ostavila njenog tatu kada je bio dijete i oprostila joj to, baš kao i Igor.