MAGAZIN

Rodila je identične trojke, a iznenadit ćete se kako ih razlikuje!

  • 25 Februara, 2023
  • 0

Majka Becki Allen (23) iz Liverpoola imala je šanse jedan prema 200 miliona da rodi identične trojke – sinove Rocca, Romana i Rohana. Vijest da je Becki trudna

Rodila je identične trojke, a iznenadit ćete se kako ih razlikuje!

Majka Becki Allen (23) iz Liverpoola imala je šanse jedan prema 200 miliona da rodi identične trojke – sinove Rocca, Romana i Rohana. Vijest da je Becki trudna s trojkama bila je veliki udarac, a njezinoj sreći nije bilo kraja nakon što su rezultati DNK testa potvrdili da se radi o identičnim dječacima.

  • Bilo je teško dok su bili novorođenčad, ali nikad ih nisam miješala. Dvojica imaju madež blizu obrva, a dok je Romanoff nešto tamniji od ostalih, Rohan ima i jedan na nozi, pa ih tako pamtim. Liječnici su bili zapanjeni kad su vidjeli da su potpuno isti i rekli su mi da postoji velika šansa da se to dogodi – rekla je Becki.

Rohan je bio najglasniji, uvijek je nešto vikao. S druge strane, Roko je potpuno opušten, ali se zna dobro zabaviti, dok je Roman sebičan i ne želi dijeliti.

Trojica dječaka potroše 130 pelena i četiri kutije maramica za 7 dana, dok im formula traje oko dva dana, a veš mašina radi bez prestanka.