MAGAZIN

Jednu grli, a drugu opipava – Snimka koja je šokirala svijet!

  • 26 Februara, 2023
  • 0

Uz pomoću interneta i društvenih mreža, u smao nekoliko klikova na mišu možemo da veoma lako dođemo do mnogih informacija , te da saznamo za neke stvari, ljude

Jednu grli, a drugu opipava – Snimka koja je šokirala svijet!

Uz pomoću interneta i društvenih mreža, u smao nekoliko klikova na mišu možemo da veoma lako dođemo do mnogih informacija , te da saznamo za neke stvari, ljude i događaje za koje, bez moderne tehnologije, vjerojatno nikada ne bismo čuli.

Poznato je da ljudi širom svijeta, na društvenim mrežama, svakoga dana objavljuju na milione fotografija, snimaka, a dosta njih postanu veoma popularni, kako se to kaže viralni, pa tako je i u ovom slučaju o kojem govorimo u ovome tekstu.

Tako se na ovome snimku vidi jedan muškarac kako ljubi i grli jednu ženu, djevojku, dok u isto vrijeme opipava plavušu koja se nalazi iza njega.

Mnogi koji su vidjeli ove fotografije i snimku su ostali šokirani ponašanjem ovoga muškarca, a neki od korisnika su išli u malo dublje istraživanje svega, pa su tako pronašli Facebook profil ovoga muškarca te su otkrili neke zaista šokantne informacije.

Ispostavilo se da su ove dvije žene sa snimka u rodu te da se radi o majci i kćerci, a o tome su pisali mnogi portali, mada nije otkriveno u kojem se mjestu sve ovo desilo

dizajndoma.info