MAGAZIN

NAJVRELIJE IZDANJE DO SADA! Ceca objavila snimak u gaći*ama, a gore nema apsolutno ništa! Kakvo tijelo… AUU!

  • 26 Februara, 2023
  • 0

Već dugi niz godina imamo priliku da vidimo Cecu na javnoj sceni, jer je kao mlada već počela da se bavi pjevanjem. Nakon udaje za Arkana, ona postaje

NAJVRELIJE IZDANJE DO SADA! Ceca objavila snimak u gaći*ama, a gore nema apsolutno ništa! Kakvo tijelo… AUU!

Već dugi niz godina imamo priliku da vidimo Cecu na javnoj sceni, jer je kao mlada već počela da se bavi pjevanjem. Nakon udaje za Arkana, ona postaje još popularnija, njena cijena drastično raste. Nema osobe na Balkanu koja ne zna za nju, iako je popularnost stekla u cijelom svijetu. 14. juna je proslavila svoj rođendan.

Iako je u 49. godini života, ona idalje savršeno izgleda i mnogi su istog mišljenja, a to je da se može pozavidjeti njenom izgledu, i da izgleda mnogo bolje od većine mlađih koleginica. Ali ima i onih koji smatraju da se ne ponaša u skladu sa svojim godinama i da pokazuje više nego što bi trebala.

Ona je željela izaći u susret jednom salonu koji je očigledno dobio njeno povjerenje i da ga prikaže široj narodnoj masi, a tom prilikom je morala podijeliti sa ostalim ljudima snimak, na kojem se vidi kako nešto radi na svom tijelu. Iako je u ozbiljnim godinama, vidi se da je njeno tijelo savršeno zategnuto, da posvećuje zaista mnogo vremena vježbanju i izgledu. Moramo se složiti da je jako zgodna!

Obzirom da se radi o velikoj zvijezdi, normalno je da ima ljude koji je podržavaju, ali i koji ne. Ispod slike su se počeli redati razni komentari, a nekada toliko ljudi pokušavaju da uvjere druge da je njihovo razmišljanje ispravno, da su u stanju posvađati se sa drugim osobama.

Šta vi mislite da li je uredu da jedna žena u skoro pedesetim godinama objavljuje ovakve slike?

Pišite nam svoje mišljenje u komenatre!