MAGAZIN

Otkrila je svome sinu da je njegova buduća supruga zapravo njena davno izgubljena kćerka – Uslijedio je pravi šok!

  • 26 Februara, 2023
  • 0

Da život piše prave romane, prepune drame, dokaz su razne priče i situacije koje možemo da pronađemo na internetu i na društvenim mrežama, a koje se dešavaju na

Otkrila je svome sinu da je njegova buduća supruga zapravo njena davno izgubljena kćerka – Uslijedio je pravi šok!

Da život piše prave romane, prepune drame, dokaz su razne priče i situacije koje možemo da pronađemo na internetu i na društvenim mrežama, a koje se dešavaju na svim stranama ove naše planete, a neke od tih priča nas zaista znaju ostaviti bez riječi , tako da se zapitamo da li je nešto tako stvarno moguće.

Tako se i ova jedna žena šokirala, kada je na vjenčanju svoga sina otkrila da je mlada u stvari njena davno izgubljena kćerka. Buduća svekrva je na vjenčanju u gradu Sužou, u Kini primijetila da mlada ima biljeg na ruci koji je veoma sličan biljegu kojeg je imala njena davno izgubljena kćerka.

Kada je ova žena vidjela taj biljeg, prišla je mladinim roditeljima te ih je pitala da li je njihova kćerka možda usvojena prije nekih dvadesetak godina, a mladina porodica je bila zbunjena tim pitanjem jer je to bila tajna.

Ipak, kako prenose mediji u Kini, mladini roditelji su priznali kako su pronašli bebu na put prije mnogo godina te da su je podigli kao svoju.

Ali, tu se priča ne završava. Mlada se rasplakala od sreće kada je saznala da je usvojena, te da je upravo upoznala svoju biološku majku, ali se na kraju ipak udala za svoga starijeg ”brata”, jer je svekrva priznala da je i mladoženja usvojen.

dizajndoma.info