MAGAZIN

NJEN POROĐAJ UŽIVO PREKO INTERNETA PRATILO 1,4 MILIONA LJUDI: Sve će vam biti jasno kada vidite šta je ona radila tokom poroda (VIDEO)

  • 27 Februara, 2023
  • 0

Sarah Steverson je poznata fitnes instruktorica i blogerica za sport, koja je prije nekoliko mjeseci odlučila da pokaže svima kako zaista izgleda porod, te je njen porod emitovan

NJEN POROĐAJ UŽIVO PREKO INTERNETA PRATILO 1,4 MILIONA LJUDI: Sve će vam biti jasno kada vidite šta je ona radila tokom poroda (VIDEO)

Sarah Steverson je poznata fitnes instruktorica i blogerica za sport, koja je prije nekoliko mjeseci odlučila da pokaže svima kako zaista izgleda porod, te je njen porod emitovan preko videa na društvenim mrežama i nisu postojale nikakve cenzure.

Na Youtube kanalu ovaj video je imao preko milion pregleda, a njen holistički zdravstveni blog pokazao je kako je ona osoba kakva do sada niko nije usudio se da budeSnimila je sav napor i proces rađanja svog sina, i to će zauvijek imati zabilježeno.

Svi procesi trudnoće i porođaja koji su do sada bili manje ”fotogenični” sada su izašli u javnost i više nisu skriveni od očiju znatiželjnika. Sarah je pokazala svoju hrabrost kada se odlučila na ovaj korak. Svi su uspjeli da vide koliko su žene ranjiva bića kada rađaju novi život, ali i da je ovo poseban trenutak za svaku od njih.

Kada je Sarah objavila ovaj video na svoj profil na Instagramu opisala ga je kao ”najteži trenutak koji smo preživjeli”. Ona je uspjela cijeli porod, kao i 40 sati bez sna da sklopi u video koji traje 25 minuta.

Pogledajte sada i vi ovaj video pa nam dajte svoj komentar o cijelokupnom naporud koja žena prođe tokom poroda.

Pišite nam svoje mišljenje u komentare: