Ovo je novi zet Zdravka Čolića! Čolina kćerka Una izgubila glavu za ovim plavookim dečkom! Zdravku neće biti dobro kad ih vidi skupa

MAGAZIN

Kada se govori o Zdravku Čoliću i njegovoj kćerki jasno je svima da je ona odrasla zena sada koja je na Instagramu prava zvijezda dugo vremena. Čoli je jako teško da prizna da su mu kćerke odrasle i da uskoro i odlaze od kuće i da će imati gnijezdo na nekom drugom mjestu.

INAČE sam kada se radi o kćerki jako popustljiv jer je moja supruga Aleksandra ta koja je više posvećena njima i njihovom vaspitanju. Ali bez obzira na tu činjenicu ja se trudim da vaspitanje ne trpi kada se radi o nekim tradicionlanim vrijednostavima. Porodica je osnovna ćelija svakog društva i to mora da se poštuje. Iako je vrijeme teško i turbulentno treba da se uvijek skrene pažnja na dobre i kvalitetne ljude.

Kada su ga novinari pitali koje poklone vole njegova djeca za rođendan, Božić ili Novu Godinu on je rekao da je lova broj jedan. Starija kćerka Una na Instagramu ima preko 40.000 folovera a stalno izbacuje storije sa nekim novim odjevnim kombiancijama kao i luks destinacije koje obilazi.

nedavno su novinari uhvatili u jednom restoranu nju sa Markom Bijelićem inače sin od Dragane Mirković i sada su ih odmah povezali ali tu nema ništa više od običnog prijateljstva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *