MAGAZIN

Ovome se niko nije nadao: Kemiš je Zoricu zamjenim dosta mlađom i ljepšom – Drži je oko struka i ponosi se s njom! SVI u šoku od ove slike (FOTO)

  • 27 Februara, 2023
  • 0

Kemiš i Zorica Brunclik su jedan od najpoznatijih parova sa naše estrade. Oni će uskoro da slave 40 godina braka a iz tog braka su dobili kćerku Mirjanu

Ovome se niko nije nadao: Kemiš je Zoricu zamjenim dosta mlađom i ljepšom – Drži je oko struka i ponosi se s njom! SVI u šoku od ove slike (FOTO)

Kemiš i Zorica Brunclik su jedan od najpoznatijih parova sa naše estrade. Oni će uskoro da slave 40 godina braka a iz tog braka su dobili kćerku Mirjanu koja im je i podarila prvog unuka i oni su jako ponosni jer imaju mogućnost da dosta vremena provedu skupa. Tako je Ognjen sa svojom emsiijom gostovao u njihovom domu na Bežanijskoj Kosi a oni su jako vezani jedno za drugo a pokazuju to i snimci gdje imaju dvije wc šolje pa se i skupa tuširaju i sve rade zajedno.

prije nego li se on zakleo na vječnu ljubav Zprici poznati Kemiš je bio u braku i to godinu i po sa kolegicom Vesnom Zmijanac a ona ga je prevarila sa kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem. Vesna se nakon njega udaje za Vladu sa kojim je dobila i kćerku Nikoliju koja je danas odrasla žena. Mnogo puta u javnpsti se govorilo da se ne vole, ne podnose.

Ali kada vidite kakos u to proslavili valentivno ove godine jasno vam je da se kod njih ljubav i dalje poštuje. Oni su u dvorištu napravili igraonicu da bi se njihova unučad tu mogla igrati. Sada se pojavila i slika sa jedne proslave kako je Kemiš zagrlio Zlatu Petrović a nama ostaje da vidimo kako će Zorica da reaguje na ovo.