Region u velikom šoku: Baka šokirala sve sa svojim svjedočenjem! Posjetila gataru radi mrtvog supruga a onda pala u nesvjest radi saznanja! (FOTO)

MAGAZIN

Da li ste nekada prisustvovali sceni koji ste mogli da vidite samo u nekim horor filmovima. Moramo da vam kažemo da su ljudi sa Balkana inače jako sujevjerni i vjeruju u neke stvari koje su nadnaravne kao što su hodže, gatare i radi toga oni imaju zaista mnogo posla i naplaćuju sve to likovima koji su jako lakovjerni. Ali kada imate neko predviđanje da u sred noći morate da ustanete, upalite svjetlo i radi toga ne smijete da spavate e to je drugo.

Kako su neke stvari i više nego istinete pokazuje nam i ova priča koja nam dolazi iz Centrale Srbije. Naša sledeća priča se desila prije nekih 6 godina a sve se to dešavalo 2017 godine u Radinskom okrugu gdje je baka od 71 godinu svaku noć imala neka predviđanja u gluho doba noći kada je vidjela svog pokojnog supruga. KAda je vidjela da joj spasa nema posjetile je susjedno selo te potražila pomoć od jedne gatare pa joj ispričala cijelu priču,

“Meni je muž umro i ja sam čula da postoi neka gatara koja povezuje sa mr tvim. Htjela sam da vidim kako je tamo.”

KAda smo stigli ona je rekla da sjednemo i čekamo i dobijali smo razna pitanja. Ali nakon par minuta žena je progovorila glasom mog pokojnog supruga te rekla:

“Zašto nisi obukla nove pantole kada sam dolazio nego sada moj sin nosi te pantole.” Ona je od toga zamalo pala u nesvjest od straha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *