Niko mu nije došao na rođendan, a onda se pred kućom zaustavlja čudno auto …

ZANIMLJIVOSTI

Arkansanski rangeri doista su pravi “super trouperi”. Zaslužili su da im ABBA pjeva svoju slavnu pjesmu zbog geste ljubaznosti koju su pokazali jednom malom usamljenom dječaku.

Kada mu nitko, da NITKO, nije došao na rođendan, dečki su si dali truda i organizirali pravo rođendansko slavlje.

Toxey Andrews trebao je proslaviti svoj 10. rođendan. Njegova je mama Angela Andrews pozvala sve njegove razredne drugove, njih 21, ali se nitko, baš nitko nije odazvao. Toxsey je bio doista povrijeđen.

Njegova je mama na Facebooku napisala što se dogodilo i rekla koliko je mališan tužan. To su, srećom, vidjeli granični policajci i odlučili ispraviti stvar. Odlučili su preuzeti kontrolu nad rođendanom koji je krenuo pogrešnim smjerom…Toxsey nije ništa znao, jer je mama željela da to bude iznenađenje. Ispred njegovih kućnih vrata pojavili su se rangeri, a u rukama torta i baloni.


“Tu subotu navečer znala sam kako se nitko neće pojaviti. Na Facebooku sam napisala molbu roditeljima da ipak povedu računa ako su im djeca pozvana na rođendan, da ih ipak dovedu”, rekla je Andrews za THV11.

Njezine su molbe uslišane, ali umjesto djece željne kolača i igre, javili su joj se granični policajci.

Opremljeni svim potrebnim rekvizitima, u pratnji službenog psa, pojavili su se u domuAndrewsovih. Sve što ga je ikada zanimalo o poslu graničnog policajca, rangera, točnije, arkasanskih troupera, Toxsey je sada mogao istražiti.

Osim toga, pristigle su mu čestitke iz cijelog svijeta. Sve najbolje za rođendan poželjeli su mu stanovnici Novog Zelanda, Europe, Kanade, SAD-a. Njegova se mama morala zahvaliti dečkima.

“Ne samo da su se pojavili na njegovom rođendanu u službenom vozilu, već su donijeli i tortu, poveli službenog psa. Dozvolili su mu da se igra s Rihnom, čak je i uključio sirenu na autu. Igrali su zajedno košarku. Zajedno su jeli tortu. Uljepšali su mojem milom njegov dan i zahvalna sam im iz dubine srca. Hajde, ljudi, učinimo ih slavnima jer ja im se za ovo drugačije nikada neću moći odužiti”, napisala je dirnuta majka.

Ljudi su pozitivno reagirali na njezin apel i dečki su, pa makar na 15 minuta, doista postali vijest. Baš tako kaže izreka: Niti jedno dobro djelo ne prođe ne kažnjeno.

“Poručnik David Forthman, trooperi Terry Sawyer, Kyle Sheldon, Brandon Cook i Tim Callison razlog su zašto smo mi svi postali rangeri. Ponosni smo na njih”, stoji na službenim stranicama granične policije u Arkansasu.

(net.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *