MAGAZIN

IZ ŽENE SU NA POROĐAJU IZVUKLI NEŠTO CRNO: Lekarima ništa nije bilo jasno, a onda su shvatili VELIKU ISTINU

  • 15 Februara, 2023
  • 0

Porodilja iz grada Hardoija u Indiji rodila je bebu čiji je izgled potpuno zbunio sve, uključujući i doktore. Beba je sa leđa izgledala kao crna masa, jer je

IZ ŽENE SU NA POROĐAJU IZVUKLI NEŠTO CRNO: Lekarima ništa nije bilo jasno, a onda su shvatili VELIKU ISTINU

Porodilja iz grada Hardoija u Indiji rodila je bebu čiji je izgled potpuno zbunio sve, uključujući i doktore. Beba je sa leđa izgledala kao crna masa, jer je bila prekrvena gustom tamnom dlakom.

Novorođenčetu je “kosa” već prekrivala preko 60 posto tela, a porođaj je bio u utorak. Majka je primljena u bolnicu i nije bilo nikakavih komplikacija, ali kada su lekari izvukli bebu nisu mogli da veruju šta vide.

Dr Pankadž Mišra, rekao je da nikada nije video takav slučaj u svojoj karijeri dugoj 22 godine, prenosi indijski portal Times Now News.

Bebi je dijagnostikovan džinovski urođeni melanocitni nevus. To je stanje kože, pored dlake, karakteriše abnormalno tamna, nekancerozna mrlja na koži koja se sastoji od ćelija koje proizvode pigment, zvanih melanociti.

Beba je poslata na lečenje u specijalizovanoj ustanovi u gradu Laknau, a inače je rođena potpuno zdrava, ako izuzmemo ovo retko genetsko oboljenje.

Nekoliko meštana pohrlilo je da vidi novorođenče nakon što se proširila vest o njegovom nesvakidašnjem izgledu.