ZANIMLJIVOSTI

NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA: Doberman im je zgrabio kćerku. Ali, onda su shvatili gorku istinu!

  • 26 Februara, 2023
  • 0

Charlotte je imala svega 17 mjeseci kada su njezini roditelji usvojili dobermana i dali mu ime Kan. Pas je od prethodne obitelji pretrpio zlostavljanje i spašen je u

NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA: Doberman im je zgrabio kćerku. Ali, onda su shvatili gorku istinu!

Charlotte je imala svega 17 mjeseci kada su njezini roditelji usvojili dobermana i dali mu ime Kan. Pas je od prethodne obitelji pretrpio zlostavljanje i spašen je u posljednji tren.

Međutim, samo 4 dana nakon dolaska u novu obitelj, dogodilo se nešto što nitko ne bi očekivao:

Kan i Charlotte su bili u vrtu, kada je veliki pas odjednom počeo pokazivati ​​znakove agresije. Gurnuo je djevojčicu u stranu i onda je uhvatio za pelenu i počeo mahati njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun.

Charlottina majka je bila u šoku, nije mogla vjerovati svojim očima – ali onda je shvatila što je bio razlog.

Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila izravno na djevojčici. Iako agresivan na prvi pogled, svojim ponašanjem je djevojčici spasio život.Da je zakasnio samo koju sekundu, otrovna zmija ugrizla bi djevojčicu. Umjesto nje, ugrizla je psa, ali srećom, veterinari su uspjeli spasiti mu! Danas se osjeća dobro …

Iako je ovaj pas u obitelji svega četiri dana, pokazao se kao pravi junak – stavio je svoj život na kocku, kako bi spasio Charlotte.Hvala Kane, pokazao si se kao pravi junak i ovo djelo ti nitko neće zaboraviti. Još jedan dokaz da su nam psi bezrezervno odani!

Izvor: likemag.com