MAGAZIN

Uvijek sam mu željela sreću ali više nismo skupa! Velika ljubav Željka Joksimovića i Jovane se ugasila! PRVA izjava koja sve šokira (FOTO)

  • 27 Februara, 2023
  • 0

Kada se radi o Željku Joksimoviću za njega se zna da je on jako poznati pjevač i muzićar iz Srbije ali i cijelog regiona. On u zadnje vrijeme

Uvijek sam mu željela sreću ali više nismo skupa! Velika ljubav Željka Joksimovića i Jovane se ugasila! PRVA izjava koja sve šokira (FOTO)

Kada se radi o Željku Joksimoviću za njega se zna da je on jako poznati pjevač i muzićar iz Srbije ali i cijelog regiona. On u zadnje vrijeme se bavi komponovanjem i produkcijom ali u zadnje vrijeme je otvorio i K1 TV. Kada se radi i o njegovom privatnom zivotu zna se da je prvi brak sklopio dok je bio jako mlad ali onda u njemu je dobio i kćerku Minu koja je sada odrasla i veliki je ponos oca.

Željko je us voj drugi brak sa voditeljicom Jovanom Joksimović ušao u 2008 godini te sa tom pjevačicom ima i troje djece te njihov brak važi za jedan od jako skladnih sa estradi. prije Jovane naravno da je Zeljko imao dosta ozbiljnih veza i sve su one ličile kao na brak pa je jedna od tih veza bila i sa voditeljicom Andrianom Čortan sa kojom je Željko bio nekoliko godina pa čak su i skupa zivjeli. On je nju ostavio radi kolegice Jovane koju je i na kraju oženio.

Željko nikada nije htio da govori o ovoj temi ali Adriana je za medije govorila sve i svašta da je bila u depresiju da je bila ostavljena da je tada u napadu razbijala sve i radila gluposti. Ona je rekla kak one može i nikada nije moglo da loše mišljenje ljudi utiče na nju.