Nedaleko Od Beograda Ana Ubila Preko 100 Osoba: Svakom Postavi ISTO PITANJE, A Porodica Čuvala Tajnu!

MAGAZIN

Ana Drakšin (1838- 1938) živjela je u selu Vladimirovac, a ona se krajem 19. stoljeća i početkom 20.. pretvarala da je simpatična starica, koja se bavi prirodnim lijekovima, poznata travarka. Međutim, ona je bila trovačica koja je ubila preko 150 ljudi i njihovu smrt nosila na svojim leđima.

Nazivali su je baba Anujka, a nije bilo osobe u selu koja je se nije plašila. U ovom selu u tom periodu dešavala se tragična priča, koja slobodno može da napravi i film, jer svi bi bili iznenađeni šta je sve bila spremna ova žena da uradi.

Ana Drakšin, čije je pravo ime Ana di Pištonja, rođena je 1837. godine. Njen otac bio je vojvođanski paor koji je bio jako imućan, pa se iz Rumunije preselio sa porodico u Petrovo selo. Baba Anujka imala je kafanu, u kojoj je često radila pa samim tim je bila i u doticaju sa velikim brojem ljudi, dok je u drugim selima imala drugarice saradnice koje su njena napitke preporučivale drugim ženama u selu.

Svoj napitak nazvala je ”ljubavni napitak” ili ”čarobna voda”. Kad god bi neko posjetio ovu babu i tražio od nje rješenje za svoje probleme , ona bi uvijek postavljala jedno te isto pitanje ”Koliko je težak ovaj problem?”. Mnogi njeni klijenti smatrali su da se ona bavi magijom, a ona je ustvari u napitke stavljala otrov, uglavnom je to bio arsen.

Svaki klijent bi znao kako detaljno da koristi njen napitak, a govorila bi kako će njihov problem da nestane poslije osam dana od početka upotrebe napitka. Uglavnom dešavalo se da taj dan žrtve i preminu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *