MAGAZIN

OSTALA TRUDNA SA 11 GODINA: Rodila bebu, a ostati ćete zatečeni kad vidite ko je otac!

  • 3 Marta, 2023
  • 0

Najmlađa majka u Velikoj Britaniji imala je samo jedanaest godina kada je ostala u drugom stanju, dok je u dvanaestoj rodila. Sada se pohvalila kako će postati majka

OSTALA TRUDNA SA 11 GODINA: Rodila bebu, a ostati ćete zatečeni kad vidite ko je otac!

Najmlađa majka u Velikoj Britaniji imala je samo jedanaest godina kada je ostala u drugom stanju, dok je u dvanaestoj rodila. Sada se pohvalila kako će postati majka i po drugi put, te da jedva čeka da uživ u majčinstvu obzirom da sa prvim djetetom to nije bio slučaj.

2006. godine Tressa Middleton koja dolazi iz Bathgatea, dijela West Lothiana dospjela je na sve naslovne novine, jer je morala napustiti osnovnu školu, kako bi se porodila i brinula o djetetu. Niko nije očekivao da će djevojčica u ovim godinama postati majka, a naročito ne u ovom djelu.

Djevojčica je imala samo dvanaest godina kada je postala majka. Kasnije se saznalo da je njen brat Jason sil*vao djevojčicu i da je ostala trudna s njim. Ona je to dugo vremena pokušava da drži u tajnosti, a sve se saznalo na osnovu DNK analize, što je 2009. godine dokazalo da je on otac djeteta.

Tressa sada ima 27. godina i uskoro će roditi svoju drugu bebu koju je dobila sa dečkom Darrenom. Na početku je dijete oduzela socijalna služba, Tressa se nije nimalo dobro osjećala i počela se odavati alkoholu i cigaretama, ali kada se otkrila mračna tajna koju ju je tištila i kada je njen brat osuđen za zločin koji je počinio njoj je bilo znatno lakše.

Na sudu je otkrila kako je od svoje sedme godine trpila zlostavljanje od strane brata, ali da nije smjela nikome reći, jer joj je on prijetio.