PRISTALA SAM NA TO SAMO DA MU UDOVOLJIM: Bili su par iz bajke, svi su im ZAVIDELI, a onda su procurili MRAČNI DETALJI

MAGAZIN

Eros Ramacoti i njegova, danas bivša, supruga Marica Pelegrineli bili su jedan od najpopularnijih parova u Italiji, a onda su sve šokirali vešću da je njihovoj ljubavi došao kraj i da se razvode.

34-godišnja Marica je ovih dana snimljena sa smeškom na licu u šetnji milanskim ulicama, a čini se da joj paparaci koji su je primetili nisu nimalo smetali.

Marica Pelegrineli
FOTO: MIMMO CARRIERO / IPA / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Danas 59-godišnji Eros i Marica venčali su se 2014, a razveli 2019. godine, a iako su kružile razne glasine o pravom razlogu, spominjalo se i njegovo neverstvo, ona je o svemu progovorila tek nakon nekog vremena.

Tako je u jednom od intervjua za “Weekly F” izjavila kako im se ljubav dogodila iznenada i da je bila neodoljiva jer je tada imala samo 21 godinu. Otkrila je i kako je slavni pevač pod svaku cenu želeo da imaju decu, na šta je ona pristala, ali danas smatra kako je ipak bila premlada da već tada postane majka.

“Pristala sam da imamo decu da bih mu ugodila, bila sam premlada za to”, zaključila je Marica.

2011. godine na svet je došla njihova prva ćerka, Rafaela Marija, a godinu dana nakon što su se venčali dobili su sina Gabrija Tulija.

“Bila su to sjajna iskustva, ali je često ostavljao mene i decu zbog obaveza. Dok deca nisu krenula u osnovnu školu, uvek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala da radim, a brak je već bio gotov”, izjavila je za designerwomen.co.uk.

Eros Ramacoti
FOTO: SIX / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Vest o razvodu je šokirala javnost, koja se divila njihovom venčanju nalik bajci. Imali su 200 gostiju i Marica je nosila venčanicu koju je izradila modna kuća Valentino, a bela haljina imala je po sebi note omiljene pesme para. Tokom godina često su delili zajedničke fotografije pune ljubavi i najdraže porodične trenutke, a čak su uvek i u javnosti razmenjivali nežnosti bez imalo zadrške. Bivši supružnici nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i zajedno učestvuju u odgoju dece.

Eros Ramacoti
FOTO: PROFIMEDIA

Samo dva meseca nakon objave razvoda Marica je viđena kako ljubi preduzetnika Čarlija Vecu, koji je preuzeo ugledni porodični posao brenda nameštaja Gufram. Inače, Eros je pre Marice bio četiri godine u braku s manekenkom i glumicom Mišel Hunziker, s kojom je dobio ćerku Auroru.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *