MAGAZIN

Glumi gradsku damu, a zapravo …PRVI PUT VIĐENO! Cecina kuća u Žitorađu, 2 krmka zavezana za šljivu, ovce pasu travu oko traktora! (FOTO)

  • 5 Marta, 2023
  • 0

Već neko vrijeme se mnogo govori o Veljku Ražnatoviću koji je ptrp+ošio preko 50 000 eura u imanje. Radi se o rodnom mjestu njegove majke Svetlane Cece, dnosno

Glumi gradsku damu, a zapravo …PRVI PUT VIĐENO! Cecina kuća u Žitorađu, 2 krmka zavezana za šljivu, ovce pasu travu oko traktora! (FOTO)

Već neko vrijeme se mnogo govori o Veljku Ražnatoviću koji je ptrp+ošio preko 50 000 eura u imanje. Radi se o rodnom mjestu njegove majke Svetlane Cece, dnosno o Žitorađu. On je odlučio da napravi farmu svinja, a najveću podršku i pomoć ima od djeda i bake, ali i od ostalih mještana ovog naselja.

Jedna novinarska ekipa, odlučila je da posjeti ovo mjesto, kako bi vidjeli kako izgleda novi biznis mladog Veljka, ali i šta misle mještani o njegovom poslu.

Na imanju se nalazi porodična kuća Cecinih roditelja, gdje Veljko rado odlazi i često prespava. Djedu mu najviše pomaže i savjetuje ga oko sviđa, kako najbolje da uloži u ovaj posao, da bi prihodi bili što bolji.

Niže od te kuće nalazi se i druga u kojoj uglavnom boravi njegova baka Mira, koja voli mnogo vremena da provodi pripremajući zimnice za Anastasiju, Cecu i Lidiju. Jedan komšija nam je otkrio kako i Ceca često dolazi kod roditelja i pomaže im u obavljanju raznih poslova, ali da to nerado radi, jer nije neko ko uživa u seoskim poslovima.

Mještani je mnogo vole, jer im je i sama finansirala asfaltriranje ceste kroz cijelo selo.