MAGAZIN

Ovo je BRAT Jelene Karleuše, pojavio se u NJENOM SPOTU! Žene su poludile za njim, a evo kako danas izgleda..

  • 5 Marta, 2023
  • 0

Od početka svoje karijere Jelan Karleuša je neko ko je zaista posvećen svojoj karijeri maksimalno i pokušava sve da uradi najbolje moguće. Slobodno možemo reći da je svaki

Ovo je BRAT Jelene Karleuše, pojavio se u NJENOM SPOTU! Žene su poludile za njim, a evo kako danas izgleda..

Od početka svoje karijere Jelan Karleuša je neko ko je zaista posvećen svojoj karijeri maksimalno i pokušava sve da uradi najbolje moguće. Slobodno možemo reći da je svaki njen posao svjetski urađen, pa nije ni čudo što je upoređuju sa svjetskim divama.

Osim karijere, njoj je jako bitna i porodica i porodični odnosi. Uz nju je uvijek bila tetka Danijela Dmitrović, koja joj je pružala nevjerovatnu podršku i ljubav, a naročito nakon smrti njene majke Divne Karleuše.

Jelena je mnogo povezana sa tetkom i iz dana u dan njihov odnos je sve snažniji. Pored toga, Jelena je jako bitna i sa njenim sinom Markom, o kojem se ne zna baš mnogo, jer nije zastupljen na javnoj sceni i podložan skandalima.

Njega ste imali priliku da vidite u Jeleninom spotu za pjesmu ‘Samo za tvoje oči’, gdje je bio jako mlad. Inače, Marko nije ljubitelj muzike koju Jelena preferira , nego je veliki fan rok i metal muzike, ali je htio da iskaže Jeleni poštovanje i zahvalnost i glumio u njenom spotu.

I dan danas su jako bliski, često Marko dolazi kod Jelene u vilu gdje porodično ručaju. Jelena ima i dva polubrata Nikolu i Ivana sa kojim je u odličnim odnosima.