OVO JE OTAC NOLETOVE MAJKE: Otkrio mračne tajne porodice Đoković, ZABRANILI MU DA SE OGLAŠAVA?

MAGAZIN

Zdenko Žagar, otac Dijane Đoković, požalio se medijima kako mu je porodica zabranila da se oglašava u javnosti.

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam šta im smeta kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju. Jako su se naljutili na mene – ispričao je deda Novaka Đokovića, koji je svojevremeno dao ispovest o slavnom teniseru, ali i o odnosima unutar porodice.

Otac Dijane Đoković živi u beogradskom naselju Čukarica, a jednom prilikom je otkrio da unuka ne viđa često.

‒ Ovde nema nikog osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Deca su otišla na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine majke, sam se razveo, a druga supruga živela je sa mnom, ali je preminula 2017. godine. Od tada sam sam. Zbog toga mi svako društvo prija – ispričao je Zdenko Žagar svojevremeno, prenosi novi Scandal!.

Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, takođe je rođena u istom mestu. Tamo smo se i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, a ona je još pohađala školu, pa smo se posle, kad mi se pridružila, venčali. Tako se rodila Dijana, pa Sanda – pričao je deda Novaka Đokovića.

‒ Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Posle sam se razveo, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i to ne može da mi oprosti. Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – zaključio je Žagar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *