MAGAZIN

SKANDAL U CRKVI! Časne sestre ZATRUDNILE tokom misionarskog puta, ne znaju ko su očevi djece!

  • 5 Marta, 2023
  • 0

U rekordnom periodu u prilici smo da vidimo razne događaje iz svijeta, i to sve zahvaljujući internetu i društvenim mrežama. Čim se nešto desi, bez obzira da li

SKANDAL U CRKVI! Časne sestre ZATRUDNILE tokom misionarskog puta, ne znaju ko su očevi djece!

U rekordnom periodu u prilici smo da vidimo razne događaje iz svijeta, i to sve zahvaljujući internetu i društvenim mrežama. Čim se nešto desi, bez obzira da li je lijepo ili ružno, to se objavljuje po društvenim mrežama i svi ljudi mogu da vide. Najnovije informacije ne samo iz naše zemlje, nego iz cijelog svijeta su nam servirane na dlanu.

Moramo priznati da se u svijetu dešavaju razne čudne stvari, o kojima nikad ne bi ni posmilili, a kamoli vjerovali da mogu se desiti. Sada smo za vas pripremili jednu čudnu vijest za koju vjerujemo da će vas iznenaditi, zapravo ćete ostati u šoku.

Vijest iz Rima odjeknula je vijest kao bomba, da su dvije časne sestre za vrijeme misionarskog puta koji e trajao u Africi 29 dana, ostale u drugom stanju. Kada su se vratile u Rim počele su se žaliti na bolove u stomak i da imaju mučninu, kao i nagon na povraćanje.

Napravljene su im određene pretrage , gdje je utvrđeno da je riječ o trudnoći. Niko na početku nije ni pomislio da bi mogao ovo biti razlog, nego su mislili da je u pitanju trovanje ili promjena klime. Ali, na kraju je upravo to utvrđeno. Gradonačelnik Napulja odmah se oglasio i iskazao veliko izvinjenje i žaljenje , jer je ova vijest dospjela u medije.

Obje časne sestre bile su omiljene u svojim grupama, jedna je pripadala gradu Mesina, dok je druga sa Sicilije.