Ovo je djevojčica (12) koju su nasmrt izbole dvije vršnjakinje! Stravičan zločin potresao naciju

GLOBUS

Dok se vraćala kući nakon posete prijateljici, devojčica Luiz (12) iz ​​Frojdenberga je nestala. Sutradan je pronađena mrtva na nasipu u blizini kuće, a za njeno ubistvo osumnjičene su devojčice koje je poznavala i koje imaju 12 i 13 godina. Ovaj slučaj šokirao je i javnost i policajce u Nemačkoj.

– Ovo je šokantan događaj i poseban slučaj. Luiz je žrtva nasilnog zločina. Obdukcija je obavljena u univerzitetskoj bolnici u Majncu. Prema rezultatu, dete je iskrvarilo od brojnih rana nožem – rekao je viši javni tužilac Mario Manvajler na konferenciji za novinare u utorak.

Dokazi otkrili ubice

Prema dosadašnjim informacijama, nije bilo dokaza o seksualnom nasilju.

Mesto zločina
Hitai poziv od Luizinih roditelja policija je primila u 19.45. u subotu nakon što ih je pozvala Luizina najbolja prijateljica.

Zvaničnici su prvobitno pretpostavili da se devojčica izgubila, a onda i da joj se tamo nešto dogodilo. Policija je uzalud pretraživala okolnu šumu, a onda su se tokom istrage pojavili određeni tragovi koji su počeli da ukazuju da se devojčici dogodilo nešto loše. To se ispostavilo kao tačno jer je policijski vodič za pse otkrio Luizino telo na nasipu u 12.30 časova.

Prema rečima tužioca, dokazi su govorili da su samo dvoje dece mogući počinioci.

.

Kada službenici te noći nisu mogli ništa da pronađu u šikari, nastavili su pretragu sledećeg jutra. Istovremeno, u policijskoj stanici su dodatno poznanici nestale devojčice.

Priznali zločin

– Devojčice su saslušane i predočeni su im dokazi koji su otkriveni. Sa njima su bili i rođaci, i dobile su psihološku negu. Deca su tada priznala zločin. Potiču iz kruga poznanika žrtve i nisu krivično odgovorne jer imaju 12 i 13 godina – rekli su policijski službenici.

Prema rečima javnog tužioca, deca su pod brigom Kancelarije za zaštitu mladih, koja je nadležna za dalje mere, budući da je starosna granica za krivičnu odgovornost 14 godina

Tokom konferencije za novinare, 30 policajaca nastavilo je da pretražuje stazu od kuće devojke do mesta gde je pronađeno telo. Potraga za oružjem ubistva do sada je bila neuspešna.

Nemački portal Fokus prenosi saznanja da su devojčice ubile vršnjakinju navodno iz osvete, a da je svemu prethodila svađa. Navodno je žrtva ismevala jednu od dve devojke iz kruga njenih poznanika. Takođe, postavlja se i pitanje da li je Luiz ubijena u naletu besa ili je namamljena u zasedu, a brojni ubodi nožem koje je na telu devojčice pronašao odsek za sudsku medicinu Univerziteta u Majncu ukazuju na to da je u pitanju morala biti ogromna mržnja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *