Nakon što su doktori saopćili, sve otkazano: Slavica Ćukteraš objavila da se povlači sa scene!

MAGAZIN

Bolest Slavice Ćukteraš diktira novi tempo života i sve više joj pravi probleme.

Kada se Slavica Cukteras pojavila u Zvezdama Granda, sve je upućivalo na to da će biti jedna od najtraženijih pjevačica. Tako je i bilo, a onda se iznenada povukla sa scene i to zbog bolesti. Svojevremeno je priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana.

Anksioznost je Slavici pravila u prošlosti velike probleme. Tokom dvije godine borbe s anksioznim stanjem pjevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter. Žalila se da osjeća kako će umrijeti od stresa, kako ne smije da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno rješavala svoj problem.

Taman kad se izborila na scenu se vratila u velikom stilu, ali sad je opet objavila na Instagram nalogu da se od estrade mora oprostiti.

“Kao pjevaču, najteže što može da se desi to je da mu se kaže NE SMIJEŠ DA PJEVAŠ! A ni da pričaš u toku dana, govori tiho samo ako moraš, inhaliranje kortikosteroidim, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovdje dobijam +10 kg za mjesec dana sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo večeras kada sam čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava… I da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka”, napisala je Slavica na Instagramu.

.

.

 

 

.

.

.

.

Izvor: Hello.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *