MAGAZIN

OTROVAO SE POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA! Marija plače od stresa i straha! SVI U ŠOKU!

  • 24 Marta, 2023
  • 0

Svaki trenutak u finalu zvezda granda je ispraćen i snimljen, jer je to definitivno jedan od najvažnijih momenata takmičenja. Dosta stvari se dešavaju iza kamere i publika nije

OTROVAO SE POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA! Marija plače od stresa i straha! SVI U ŠOKU!

Svaki trenutak u finalu zvezda granda je ispraćen i snimljen, jer je to definitivno jedan od najvažnijih momenata takmičenja. Dosta stvari se dešavaju iza kamere i publika nije upoznata s njima. O nekima od njih sada je progovroila Marija Šerifović i otkrila šta se desilo neposredno prije samog finala.

Marija Šerifović je tokom pandemije počela i da snima mnoštvo video snimaka za Youtube kanal. Vlogovi su joj postali jako gledani, po nekoliko hiljada pregleda ima na svakom videu.

 

 

Marija je čak i tokom snimanja finala, uspjela da zabilježi nekoliko dešavanja svojom malom kamerom kako bi napravila vlog na svom kanalu. Tada smo uspjeli vidjeti, kako je prošlogodišnjem pobjednuku Mahiru Mulaliću neposredno prije finala pozlilo, te je morao primati infuziju.

I ona je željela pomoći na neki način, pa je rekla kako treba kandidatu napraviti supicu, da bi mogao doći sebi. Iako su mnogi mislili kako je to samo onako, ipak nije bilo baš bezopasno, obzirom da je Marija u jednom trenutku bila jako zabrinuta i počela je mucati.

 

 

Ubrzo je Mahiru bilo bolje i mogao je da izađe na scenu i pokaže ponovo kakvim talentom raspolaže, obzirom da je pobijedio.