Nađa mučki ubila sopstvenu djecu: Utvrđeno na koji način je majka ubila sinove – i jezivo je!

GLOBUS

Nađa je ubila sinove Aleksandra (9) i Maksimusa (7), pa izvršila samoubistvo ranije ovog meseca u zločinu koji je šokirao naciju.

Dva dečaka zadavljena su na smrt i pronađena u spavaćoj sobi na spratu, dok je telo njihove majke pronađeno u kući u Londonu, saopštio je mrtvozornik.

 

Nadležni su rekli da su dečaci Aleksandar (9) i Maksimus (7) umrli od “ligaturne kompresije vrata” i pronađeni su u spavaćoj sobi na spratu ranije ovog meseca, dok je u petak otvorena istraga o njihovoj smrti.

Braća su pronađena mrtva zajedno sa svojom majkom Nađom De Jager (47) u kući u Lodonu. Njen privremeni uzrok smrti naveden je kao suspenzija, medicinski termin koji uključuje vešanje.

Porodica je pronađena mrtva 9. marta nakon što je policija pozvana da proveri kuću u jugoistočnom Londonu u 23.50 sati, nakon što se javila zabrinutost za živote dečaka.

Policajci su morali na silu da uđu u kuću, prenosi Miror.

Detektiv Oli Strajd je na sudu opisao scenu koju su zatekli u kući.

– Maksimus je bio na krevetu, dok je Aleksandar ležao na podu pored kreveta. Privremeni uzrok smrti za oboje je dat kao ligaturna kompresija na vratu dok se istraga nastavlja – rekao je on.

Strajd je rekao da je otac dečaka, čije ime nije dato, identifikovao tela sinova.

Viši mrtvozornik za južni London, Sara Ormond-Valš, rekla je na saslušanju da postoji policijska istraga u vezi sa sve tri smrti.

Nakon što pronađena tela majke i sinova, policija je saopštila da više ne traže nikoga u vezi sa ovim slučajem, prenosi “Telegraf”.

Aleksandar i Maksimus su bili uzorni učenici i “jedan drugom najbolji prijatelj”, rekla je njihova škola.

Šokirane komšije koje žive preko puta njih rekle su da su bili normalna porodica, koja nikada nije pravila nikakve probleme.

– Užasno je videti dečije igračke ispred kuće – rekla je komšinica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *