“KORISTILI SU NARKOTIKE, NISAM MOGLA TO DA GLEDAM” Zvezda Granda otkrila koji nastup joj je najteže pao u toku karijere

MAGAZIN

Pevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je nastup najteže pao u toku karijere a posebno je izdvojila jedan koji joj nije ostao u tako lepom sećanju.

– Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pevačica, pa dodala:

Dragica Zlatić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čoveka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Posle toga bude kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila.

Dragica Zlatić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica je otkrila da se nakon tog nastupa ni malo nije osećala prijatno.

– Petnaest sati sam pevala bez prestanka, nisam imala ni jednu pauzu. Kada se to konačno završilo, u nekih osam, devet sati ujutru niko od nas nije znao ni gde se nalazi. Seli smo i toliko smo bili iscrpljeni i jadno smo se osećali, a nismo mogli da prekinemo jer se radi o specifičnim ljudima – rekla je ona, pa dodala:

Dragica Zlatić
FOTO: PRINTSCREEN

– Hvala Bogu nisam imala mnogo takvih situacija, retko mi se to dešava. Moram da priznam da mi je sve teže kako sam starija.

Kurir.rs/Grand

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *