MAGAZIN

Odavno krenula dalje, dugo je i žalila za njim! Slavica konačno pronašla sreću i sada je u zagrljaju drugog muškarca! BLISTA (FOTO)

  • 26 Marta, 2023
  • 0

Odjeknulo je kao bomba u javnosti vijest da nas je nažalost napustio MArinko Rokvić i svi su tada u velikom šoku i nevjerici bili i mnogi ne mogu

Odavno krenula dalje, dugo je i žalila za njim! Slavica konačno pronašla sreću i sada je u zagrljaju drugog muškarca! BLISTA (FOTO)

Odjeknulo je kao bomba u javnosti vijest da nas je nažalost napustio MArinko Rokvić i svi su tada u velikom šoku i nevjerici bili i mnogi ne mogu da se pomire sa tim da njega više nažalost nema. on je neko ko će da bude uvijek zapamćen kao neko ko je imao mnogo dobrih dijela i mnogo hitova je iza njega bilo pa svi vjeruju da će njegove pjesme da se pjevaju dugo.

Bolest koja ga je uhvatila nažalost jača od nejga je bila i koliko god je teško mu bilo nikada se nije predavao i pokazao je i sam koliko jak treba da bude i da ne treba odustajati. Njegova porodica je na sve načine pokušavala da ga spasi ali bolest je toliko jaka bila i nažalost uništila ga je i oduzela nam ga.

Njegov brz odlazak je sve iznenadio, pogotov njegove kolege ali i fanove pa se njegova porodica ni ti dan danas ne moze pomiriti sa ovim. Njegova tri sina su u poku i dan danas ne mogu da prihvate da im oca nema a najgore je to podnio njegov sin Nikola Rokvić. Toliko mu je teško bilo i toliko je patio a Slavica je iako je godinama govorila da u braku nije bilo sjajno ni ti bajno jednostavno falit će joj.