PROSTITUTKE IZ JAPANA I BRAZILA NAGRNULE U BEOGRAD: Evo kako klijentima objašnjavaju gde treba da dođu i koje su CENE!

MAGAZIN

Usluge naplaćuju od 80 do 300 evra i zaradu dele sa organizatorima koji ih na ovaj način izrabljuju, potvrđuju izvori

Prostitucija u Srbiji zakonom je zabranjena, ali uprkos tome, “najstarijim zanatom” u Beogradu bave se ne samo devojke iz naše zemlje, već i strankinje koje su dovedene iz različitih delova sveta, piše Mondo.

Seksualne usluge u zamenu za novac u Beogradu nude desetine devojaka iz azijskih zemalja poput Kine, Japana i Malezije, koje svoje klijente iz Srbije dočekuju u stanovima na različitim lokacijama u prestonci.

Usluge naplaćuju od 80 do 300 evra i zaradu dele sa organizatorima koji ih na ovaj način izrabljuju, potvrđuju izvori.

Kragujevčanka J. M. koja je bliska devojkama koje se bave ovim poslom, ispričala je za medije kako je organizovana ova vrsta prostitucije, otkud toliki broj strankinja iz celog sveta u Beogradu i na koji način klijenti dogovaraju sastanak sa devojakama koje se bave prostitucijom u našoj zemlji.

Prostitucija je organizovana tako da se kontakt i vrste usluge mogu pronaći vrlo jednostavno na internet sajtu. Kada se klijent javi na broj telefona, na engleskom jeziku dobiće dalja upustva, kaže J. M.

“Na stranicama postoje detalji ponude i klijent kao u katalogu može da bira da li želi seksualne usluge devojaka iz Rusije, Brazila, Kine, Malezije. Sve je neverovatno otvoreno i javno, postoje slike, brojevi telefona i kontakti. Sve funkcioniše preko Vocap dopisivanja na engleskom jeziku, klijent ugovora termin i dobija lokaciju na koju treba da dođe. Iako misli da sve vreme komunicira direktno sa devojkom sa kojom želi sastanak, zapravo se dopisuje sa koordinatorom, jer većina prostitutki ne zna engleski jezik”, otkriva Kragujevčanka J. M.

Stanovi u kojima strankinje nude seksualne usluge mušterijama iz Srbije nalaze se uglavnom u samom centru grada, na kojima su ulazna vrata obično jasno obeležena, kako ne bi došlo do greške.

“Da bi lakše objasnile klijentima gde treba da dođu, uglavnom pošalju slike ulaznih vrata stana na kojima se nalazi obeležje, kao što je recimo gramofonska ploča na ‘špijunki’. U stanovima gde usluge pružaju devojke iz Kine enterijer je uređen u azijskom stilu, klijenti se dočekuju mirišljavim štapićima, istočnjačkom muzikom i eteričnim uljima.

prostitutke, prostitutka
FOTO: KURIR

Dešavalo se da mušterijama smeta kada se osećaju specifični mirisi azijske kuhinje ili vide ostaci ručka, recimo vangle sa pilećim nogicama, pa ne žele više da dolaze. Sa devojakama iz Azije dešavaju se greške u organizaciji, kada klijent umesto devojke sa slike dobije sastanak sa drugom ženom”, objašnjava M. J. upućena u detalje odnosa klijenata i prostitutki iz Azije.

Prema njenim rečima, žene koje je uglavnom siromaštvo nateralo da se bave nemoralnim poslom imaju od 18 do 40 godina. Svoje seksualne usluge naplaćuju oko 80 evra, dok zaradu dele sa svojim saradnicima.

“To su žene koje su došle iz siromašnih delova svoje zemlje, nemaju druge prihode i sigurno su jako nesrećne. U njihovoj kulturi je da se ne žale, da slušaju muškarca, da budu pokorne. Kada pokušate da komunicirate sa njima, vrlo su zatvorene, a osim toga ne govore nijedan strani jezik. U potpunosti su zavisne od organizatora prostitucije, odnosno makroa. Kada završe sa mušterijom, devojke šalju poruke na kineskom svom organizatoru i prevodiocu, kako bi drugi muškarac mogao da dođe. Nije retkost ni da se klijenti na hodniku susretnu”, kaže ona.

Prema njenim rečima, sa drugim strankinjama koje pružaju seksualne usluge u Srbiji situacija je slična. Najviše ima devojaka iz Rusije i Rumunije, ali sve ih je više iz ostalih delova sveta, piše Mondo.

“Mnogo devojaka iz Singapura, Brazila i Japana došlo je u Srbiju kako bi se bavilo prostitucijom. Sve imaju eksplicitne fotografje, recenzije i ocene na internetu. Mušterije ostavljaju komentare da li su zadovoljni uslugama, kao da je u pitanju neka roba. Devojke su u obavezi da odgovaraju na takve komentare, što je zaista užasno.

Sigurno da nijedna od njih ne želi da se bavi prostitucijom, da hoće normalan život i posao u svojoj zemlji, ali ih je ko zna kakva muka naterala da dođu u Srbiju. Sve su to teške životne priče, nadam se da će se jednom pronaći rešenje, stati na put prostituciji i da će policija reagovati, bilo da se radi o ženama iz Srbije ili drugog dela sveta”.

Kurir.rs/Mondo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *