“HTEO SAM PUNIJU, ŠTA STE MI DOVELI BABU?” Skandal u emisiji, besramno izvređao ženu, SVI POBESNELI! “Kakav balvan!” (VIDEO)

MAGAZIN

Društvenim mrežama kruži snimak iz emisije “Provodadžija” koji je razbesneo mnoge korisnike, koji su žestoko osudili ponašanje učesnika.

Snimci delova emisija koji za cilj imaju upoznavanje emotivnih partnera ili sklapanje braka često se nađu na društvenim mrežama, a neki od njih jako brzo postanu i viralni.

Citati učesnika neretko nasmeju javnost, međutim sada je veliku pažnju privukao učesnik koji je publiku svojim skandaloznim ponašanjem šokirao, a korisnike društvenih mreža razbesneo.

Tokom emisije “Provodadžija” jedan kandidat je brutalno uvredio ženu koju je upoznao i to na samom početku razgovora. Gospođa je prišla potencijalnom novom partneru i ljubazno se predstavila, kada je učesnik počeo da mumla i prevrće očima, a potom se drsko obratio njoj, ali i voditeljki emisije.

“I šta da pričamo? Kol’ko imate godina?”, pitao je čovek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne veruje.

– “Ovo je strašno! Pa vi imate preko 70. Zašto lažete. Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela?”, obratio se, polurazgovetno, voditeljki emisije, koja je pokušala da ga smiri, a potom stala u odbranu učesnice Rade.

“Dajte molim vas, televizijo, ne šaljite mi neke babe, ona može da kaže i da ima 35. Ne mogu od tebe da očekujem neku dužu vezu, da znaš”, nastavio je sa uvredama i razbesneo publiku koja je u komentarima urnisala nepristojnog kandidata.

“Kakav balvan”, “Lik je pijan 100% života”, “Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane”, neki su od komentara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *