MAGAZIN

DETALJI ŽIVOTA ANGELE MERKEL KOJI NISU POZNATI JAVNOSTI: Evo u kakvom stanu živi, a tek kad vidite KAKO JOJ IZGLEDA MUŽ!

  • 30 Marta, 2023
  • 0

Njemačka političarka Angela Merkel tako je uspješno obuzdavala svoj privatni život – i prije i nakon izbora – svaki put iznova kako bi izazvala interes javnosti ne samo

DETALJI ŽIVOTA ANGELE MERKEL KOJI NISU POZNATI JAVNOSTI: Evo u kakvom stanu živi, a tek kad vidite KAKO JOJ IZGLEDA MUŽ!

Njemačka političarka Angela Merkel tako je uspješno obuzdavala svoj privatni život – i prije i nakon izbora – svaki put iznova kako bi izazvala interes javnosti ne samo onim što radi i političkim odlukama koje donosi, nego i o tome kakva je ona je izvan javnosti. oko. Kako je živjela, gdje je kupovala, gdje je putovala, gdje je upoznala prvog muža, ko joj je bio drugi muž, kakav je stan imala…

“Čak ni ministar financija Wolfgang Schaeuble ne zna za njezin stan”, piše u posljednjem broju njemački magazin View, ističući da na vratima na 4. spratu Am Kupfergraben 6 na berlinskom “Otoku muzeja” stoji samo “profesor Sauer” i ne znamo ništa o unajmljenom stanu u kojem Merkel živi sa suprugom, profesorom kvantne hemije.

“Stan bi trebao izgledati kao studentski stan, ali ni njezini bliski suradnici, poput Šajblea ili glasnogovornika vlade Štefana Zajberta, nikad nisu bili tamo”