MAGAZIN

VREĐAO ME JE DA SAM GRBAVA, A ONDA DOVEO LJUBAVNICU DA ŽIVI S NAMA: Ispovest učesnice Zadruge – “Htela sam da uzmem nož”

  • 30 Marta, 2023
  • 0

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNA, u emisiji je otkrila kako je bilo upoznati ljubavnicu svoga muža Javnost je Marka i Divnu DNK upoznala u istoimenoj emisiji u

VREĐAO ME JE DA SAM GRBAVA, A ONDA DOVEO LJUBAVNICU DA ŽIVI S NAMA: Ispovest učesnice Zadruge – “Htela sam da uzmem nož”

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNA, u emisiji je otkrila kako je bilo upoznati ljubavnicu svoga muža

Javnost je Marka i Divnu DNK upoznala u istoimenoj emisiji u kojoj je Marko Kocić pitao je li njegova kći s Divnom Milanović doista njegova. Nakon toga im je krenula reality karijera, a nakon nekoliko godina pauze dobili su i sina te je par ponovno ušao u zadrugu.

Sada je Divna zadruzi rekla da ju je muž prevario i da u njihovoj kući živi zajedno sa Markovom ljubavnicom

“Marko se dopisivao sa svojom ljubavnicom preko Facebooka. Došla je kod nas s prijateljicom. Marko je skuhao kavu i razgovarali smo. Marko i ona su se odvezli. Ja sam ostala sa njenom prijateljicom. 10 minuta kasnije, kad se vratila sa Markom kosa joj je bila razbarušena, a iako je isprva bila našminkana i sređena, vratila se bez šminke. Onda je Marko bio hladan prema meni”, počela je Divna priču u Zadruzi, a Marko je prekinuo: “Vodili smo ljubav “.