BILA JE NAJPOZNATIJA GLUMICA IKAD, A ONDA SE PRETVORILA U PROSEČNU DOMAĆICU: Kuva, pere, riba, A TEK ŠTA JOŠ RADI

MAGAZIN

Džulija Roberts od nekadašnje holivudske dive postala je obična i porodična žena, uživajući u ne-glamuroznom, ali srećnom životu supruge i majke.

U ranim godinama, Džulija Roberts je bila na vrhuncu svoje popularnosti. U to vreme, bar jednom godišnje bi izlazio veliki filmski hit na blagajnama, sa njom u glavnoj ulozi. Glumica je vodila glamurozan način života, svakodnevno posećujući modne butike i luksuzne restorane na Menhetnu. Tada je upoznala Danijela Modera, i njen život se okrenuo naglavačke.

Muškarci nisu želeli da budu u njenoj senci i nisu mogli da se nose sa njenom popularnošću. Za Danijela njen uspeh nije predstavljao problem, uspešno se nosio sa tim jer je uspeo u potpunosti da prihvati to da je ona velika zvezda a kao rezultat toga, osvojio je srce ove holivudske lepotice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Do tad je bila poznata parti devojka, a kada je srela njega zavolela je duge šetnje držeći se za ruke sa svojim, ne tako poznatim dečkom snimateljem.

Glumica je brzo uvučena u “neglamurozan” život. Na dan njihovog venčanja, brzo je presvukla skupu dizajnersku haljinu kako mogla sa gostima da uživa u ležernim farmerkama i počela da sprema roštilj za njih.

“Bilo je to kao roštilj u dvorištu u bilo čijem domu u Americi”, rekli su gosti.

Prijatelji para su prihvatili duh svečanosti. Brus Vilis je na primer, svirao harmoniku. Do ponoći atmosfera je bila kao u diskoteci a Džulija je bila glavna na podijumu. Morate se složiti, to je čudna ceremonija za holivudske zvezde. Njihovo venčanje je bilo odličan primer kako će izgledati njihov budući život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *