MAGAZIN

BILA JE NAJPOZNATIJA GLUMICA IKAD, A ONDA SE PRETVORILA U PROSEČNU DOMAĆICU: Kuva, pere, riba, A TEK ŠTA JOŠ RADI

  • 31 Marta, 2023
  • 0

Džulija Roberts od nekadašnje holivudske dive postala je obična i porodična žena, uživajući u ne-glamuroznom, ali srećnom životu supruge i majke. U ranim godinama, Džulija Roberts je bila

BILA JE NAJPOZNATIJA GLUMICA IKAD, A ONDA SE PRETVORILA U PROSEČNU DOMAĆICU: Kuva, pere, riba, A TEK ŠTA JOŠ RADI

Džulija Roberts od nekadašnje holivudske dive postala je obična i porodična žena, uživajući u ne-glamuroznom, ali srećnom životu supruge i majke.

U ranim godinama, Džulija Roberts je bila na vrhuncu svoje popularnosti. U to vreme, bar jednom godišnje bi izlazio veliki filmski hit na blagajnama, sa njom u glavnoj ulozi. Glumica je vodila glamurozan način života, svakodnevno posećujući modne butike i luksuzne restorane na Menhetnu. Tada je upoznala Danijela Modera, i njen život se okrenuo naglavačke.

Muškarci nisu želeli da budu u njenoj senci i nisu mogli da se nose sa njenom popularnošću. Za Danijela njen uspeh nije predstavljao problem, uspešno se nosio sa tim jer je uspeo u potpunosti da prihvati to da je ona velika zvezda a kao rezultat toga, osvojio je srce ove holivudske lepotice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Do tad je bila poznata parti devojka, a kada je srela njega zavolela je duge šetnje držeći se za ruke sa svojim, ne tako poznatim dečkom snimateljem.

Glumica je brzo uvučena u “neglamurozan” život. Na dan njihovog venčanja, brzo je presvukla skupu dizajnersku haljinu kako mogla sa gostima da uživa u ležernim farmerkama i počela da sprema roštilj za njih.

“Bilo je to kao roštilj u dvorištu u bilo čijem domu u Americi”, rekli su gosti.

Prijatelji para su prihvatili duh svečanosti. Brus Vilis je na primer, svirao harmoniku. Do ponoći atmosfera je bila kao u diskoteci a Džulija je bila glavna na podijumu. Morate se složiti, to je čudna ceremonija za holivudske zvezde. Njihovo venčanje je bilo odličan primer kako će izgledati njihov budući život.