MAGAZIN

SVI OSTALI ŠOKIRANI NJENOM IZJAVOM- Ceca priznala da je Vladimir Putin za nju pravi muškarac! ”Niko mu nije ravan, a meni takav treba..” (FOTO)

  • 31 Marta, 2023
  • 0

Upoznati smo da je došlo do pucanja veze između Svetlane Cece Ražnatović i njenog deset godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića. Ona je prilikom intervjua za jedan magazin rekla

SVI OSTALI ŠOKIRANI NJENOM IZJAVOM- Ceca priznala da je Vladimir Putin za nju pravi muškarac! ”Niko mu nije ravan, a meni takav treba..” (FOTO)

Upoznati smo da je došlo do pucanja veze između Svetlane Cece Ražnatović i njenog deset godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića. Ona je prilikom intervjua za jedan magazin rekla kako bi svaka žena htjela da ima pored sebe osobu kao što je Vladimir Putin, jer on nema mnogo vremena za vezu, romantiku ili ljubomorisanje.

Tom prilikom je istakla da sebe ne bi mogla vidjeti pored njega , jer je dosta stariji za njen ukus, te bi ona voljela da pored sebe ima mlađeg muškarca, ali i koji nema previše obaveza, te da bi mogao s njom da provodi dane.

Dotakla se priče i o svom suprugu koji ju je prerano napustio, o Željku Ražnatoviću Arkanu, te rekla:

”Poredila sam mnogo godina, a da sam to nastavila idalje zauvijek bih bila sama i ne bih našla muškarca za sebe. Mislim da i ja kao i svaka druga žena zaslužujem ljubav i pažnju.”

Progovorila je i o svojoj dugogodišnjoj prijateljici Marini Tucaković, koja nas je napustila kada njeno tijelo nije moglo da se izbori sa teškim oboljenjem:

”Nazvala ona mene jedan dan i kaže imam za tebe pjesmu ”Grom”. Ja stala, i govorim kakav grom, neću ja to, jer me prv asociralo na ”Konj”. Međutim, kasnije sam je snimila i ona je postala veliki hit, i dan danas kad negdje odem čujem kako je puštaju. Nisam željela ni pjesmu Turbulento, ali kada su je čuli Veljko i Anastasija odmah su mi rekli da snimim, jer će biti veliki hit.”

Pjevačica je otkrila kako voli da sluša kritike, ali ipak na kraju će uraditi onako kako je ona zamislila.