MAGAZIN

“ŽELELA SAM TO DA URADIM” MEDICINSKA SESTRA ANĐELKA SKINULA PACIJENTA U WC-U, PA ZBOG OVOGA ŠOKIRALA CELU BOLNICU! (FOTO)

  • 31 Marta, 2023
  • 0

U bolnicama što se dogodi u noćnim smjenama, najčešće i ostane u noćnoj smjeni i ne širi se to dalje od bolnice. No, ovaj slučaj nisu uspjeli da

“ŽELELA SAM TO DA URADIM” MEDICINSKA SESTRA ANĐELKA SKINULA PACIJENTA U WC-U, PA ZBOG OVOGA ŠOKIRALA CELU BOLNICU! (FOTO)

U bolnicama što se dogodi u noćnim smjenama, najčešće i ostane u noćnoj smjeni i ne širi se to dalje od bolnice. No, ovaj slučaj nisu uspjeli da zataškaju, a u nastavku pročitajte o čemu je riječ.

Naime, ovaj slučaj se dogodio u Rumuniji, u jednoj ambulanti. Medicinska sestra po imenu Anđela Radakanu raspremala je pacijenta, a u tom momentu je ušao doktor i počeo da je ljubi. Anđela je ostavila napola raspremljenog pacijenta i prebacila se odmah s doktorom na drugi krevet. Rekla je doktoru kako ih pacijenti gledaju, a on joj je odgovorio da su oni ill u komi ili neće još dugo živjeti. No, jedan od pacijenata je proživio, prijavio ih oboje i tužio. Medicinska sestra i doktor su sada ostali bez licence.

Koji je vaš stav o cijeloj ovoj priči i situaciji koja se desila! Jer ovo nije nešto svakidašnje!