OVO JE SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA: Toliko godina je KRIJE, a sada je ISCURILA FOTKA

MAGAZIN

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić decenijama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve prelepe ćerke. Ona se retko kad može videti na javnim događajima, a veoma je posvećena poslu.

Aleksandra je profesorka geografije, a godinama je bezuslovna podrška pevaču. Njih dvoje su se venčali na 1. maj i kako je jednom prilikom ispričao Čola, mnogi su mislili da je skrivena kamera.

– Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je tada Zdravko, a Aleksandra je ranije za Hello otkrila kako je zavela tada najvećeg šmekera na estradi.

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

Aleksandra Čolić
foto: Nemanja Nikolić

Inaće, ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde deli pojedinosti iz svog privatnog života.

Luksuzna putovanja, krpice, provodi, samo su delić onoga što Una prikazuje svojim pratiocima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *