GLOBUS

UBILA ĆERKE DA BI SE OSVETILA BIVŠEM MUŽU! Izgovorila je: “Odvešću te da vidiš Boga”, a zatim je upucala, osuđena na 78 godina

  • 1 Aprila, 2023
  • 0

Porota je u ponedeljak osudila ženu iz Virdžinije koja je ubila svoje dve ćerke na do 78 godina zatvora. Veronika Jangblad (37) osuđena je prošle nedelje za ubistvo

UBILA ĆERKE DA BI SE OSVETILA BIVŠEM MUŽU! Izgovorila je: “Odvešću te da vidiš Boga”, a zatim je upucala, osuđena na 78 godina

Porota je u ponedeljak osudila ženu iz Virdžinije koja je ubila svoje dve ćerke na do 78 godina zatvora.

Veronika Jangblad (37) osuđena je prošle nedelje za ubistvo Šeron Кastro (15) i Bruklin Jangblad (5) u avgustu 2018. u njihovoj kući u Meklinu.

Prema tužiocima, Jangblod je rekla policiji da je njen plan bio da ubije svoju decu, a zatim da okrene pištolj na sebe. Želela je da se osveti svom bivšem mužu, koji je tog vikenda trebalo da se preseli u Misuri sa Bruklin.

Jangblod je 27. jula kupila pištolj i, u noći ubistva, dala svojim ćerkama gumene tablete za spavanje pre nego što ih je upucala u krevetu, rekli su tužioci.

Bruklin je upucana jednom u glavu, a Šeron dva puta, navodi Vašington Post.

Pre nego što je Šeron umrla, uspela je da pozove 911 i razgovara sa policajcima na licu mesta.

– Rekla je da je njena mama ušla u sobu i rekla: “Odvešću te da vidiš Boga”, a zatim je upucala – svedoči jedan policajac, preneo je NBC4.

Bruklin je preminula na licu mesta.

Jangblad je privedena nakon što je pozvala svog bivšeg muža i ostavila govornu poštu u kojoj mu je rekla da ga mrzi i priznala ubistva, navodi NBC4.

Advokat Jangbladove tvrdio je da je bila fizički i seksualno zlostavljana i da je čula glasove koji su joj naređivali da ubije svoje ćerke, preneo je VTOP.

Kurir.rs/Blic