KAO DA SU JE PČELE IZUJEDALE: Neda Ukraden pretjerala sa estetskim korekcijama

MAGAZIN

Nije tajna da je Neda Ukraden jedna od prvih dama sa estrade koje su počele sa estetskim novotarijama. U to ime pjevačica rodom iz Imotskog je čak otvorila i salon ljepote, gdje se podrobnije upoznala sa botoksima, hijaluronima, nitima i ostalim tajnama lijepog izgleda moderne, savremene žene.

Budući da je sa svim pomenutim mjerama ljepote krenula u dogledno vrijeme, kada ih čak i doktori preporučuju, estetske intervencije do skoro su bile vrlo umjerene, gotovo neprimjetne.

Na konto njegovanog i gotovo mladolikog izgleda, koji se nije mnogo promijenio tokom godina Neda je konstantno dobijala pohvale. Hvalili su svi, i fanovi i novinari, njenu umjerenost, upoređivali je sa drugim daleko mlađim kolegincama, a ono što je svima zapalo za oko je njen odnos prema zdravim navikama koje takođe doprinose ljepoti.

Budući da je ove godine Neda napunila 72, nije za čuđenje bilo to što je poželjela da u estetskom smislu krene gorak dalje, ipak čini se da se to njenim fanovima nikako nije dopalo.

Naime, pjevačica je objavila na Instagramu selfi, gdje su do izražaja vrlo jasno došle promjene koje je napravila na licu.

Estetske intervencije Nede Ukraden po prvi put naišle su na negodovanje, a mnogi su kritiku pjevačici uputili putem mreža.

(Express/ Story)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *