MAGAZIN

PRIREDILA VERICI ŠOK: Marija kupila majci stan od milion maraka, evo otkud joj pare

  • 2 Aprila, 2023
  • 0

Marija Šerifović odlučila je da priredi veliko iznenađenje svojoj majci i kupi joj luksuzni stan u Beogradu. -Marija je poslije serije koncerata dobro zaradila i od YouTube kanala.

PRIREDILA VERICI ŠOK: Marija kupila majci stan od milion maraka, evo otkud joj pare

Marija Šerifović odlučila je da priredi veliko iznenađenje svojoj majci i kupi joj luksuzni stan u Beogradu.

-Marija je poslije serije koncerata dobro zaradila i od YouTube kanala. Snima klipove skoro dvije godine, ima milionske preglede i od toga joj ‘kaplje’ dobra zarada. Majci je prvo pomogla oko poslastičarnice u Kragujevcu, finansirala je dio sredstava da Verica proširi biznis, a sad je obradovala ‘za sve pare’. Prije odlaska u Dubai uručila joj je ključ stana, koji je kupovala krišom – rekao je izvor.

Kad je Verica došla kod Marije u Beograd, ušle su zajedno u zgradu. Pjevačica je krenula da otključa vrata, a Verica joj je rekla da je promašila stan.

-Tad joj je rekla da je to poklon pa je zagrlila i dala joj ključeve. Verici nije bilo pravo zato što zna koliko stanovi koštaju u tom kraju, ali je na kraju sve ispalo kako treba. Ono što je posebno zanimljivo i na šta je Marija obratila pažnju jeste da joj majka bude blizu, budući da joj je kupila stan koji se nalazi sprat iznad njenog – naveo je.

Marija je za kupovinu ove nekretnine i uređivanje izdvojila oko pola miliona eura.

-Marija je nakon toga pokazala Verici rezervaciju za Dubai. Tamo su uživale, trošile pare i obilazile šoping centre. Rekla joj je da ne štedi ni dinar, a svaki detalj s putovanja snimala je za svoj YouTube kanal – kazao je.

(Express/Blic)