MAGAZIN

Danijel ima 41 godinu i nikada nije spavao sa ženom! Sada želi brak ali ŽENA mora da ispunjava samo jedan uslov, a evo i koji! (FOTO)

  • 3 Aprila, 2023
  • 0

Pored raznih priča i informacija ovog puta do nas je došla jedna ispovijest koja je mnoge šokirala te mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da

Danijel ima 41 godinu i nikada nije spavao sa ženom! Sada želi brak ali ŽENA mora da ispunjava samo jedan uslov, a evo i koji! (FOTO)

Pored raznih priča i informacija ovog puta do nas je došla jedna ispovijest koja je mnoge šokirala te mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da ovakav muškarac postoji.

Njegovo ime je Danijel i ima 41 godinu i živi u Beogradu. On je odlučio sa svima da podijeli svoju priču kako bi što prije pronašao ljubav svog života. Radi se o tome da on ima 41 godinu i nikada nije spavao sa ženom ali je rekao da je imao jednu vezu koja je trajala dva mjeseca. Sada je odlučio da potraži ženu svog života i to preko interneta.

Tako je dao samo jedan uslov koji bi trebala da ispunjava njegova izabranica. Radi se o tome da ontraži ženu koja ima izgrađenu svoju karijeru u poslovnom smislu i samim time traži ženu koja želi da surađuje sa njim kako bi zajedno imali više ciljeve.

Pogledajte video ovdje: https://topvijesti-balkan.site/danijel-ima-41-godinu-i-nikad-nije-spavao-sa-zenom-sada-zeli-brak-a-za-to-ima-samo-jedan-uslov-video/