Srbin već 10 godina živi sa dvije žene pod ISTIM krovom! Cijelo selo bruji o Radiši, Ana je došla trudna, a druga žena je morala da je prihvati! SVI se dobro slažu! (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Sada je i do nas došla priča o jednom Srbinu koji je cijeli Srbiju svojom pričom šokirao te mnogi kada su čuli da se ovo desilo bili su jako iznenađeni. Radi se o tome je ovo priča o Radiši čovjeku koji pod jednim krovom zapravo živi sa svoje dvije žene.

Radi se o tome da je bio u braku sa svojom prvom ženom nekoliko godina te je tako jednog dana u njihov dom došla i Ana koja je njegova druga žena s tim da je Ana došla kao trudnica. Od tog dana Radiša i njegova su prava atrakcija u cijelom selu te mnogi ljudi pričaju o njima. Kako oni i sami kažu jako se dobro slažu te nemaju nikakvih problema u tom njihovom načinu života. Mještani su rekli kako su ih prihvatili i da su oni pravi primjeri komšija te da nikada nisu napravili niti jedan problem.

Kakav je vaš komentar na ovu priču koja je cijelu Srbiju iznenadila? Možete svoje mišljenje da podijelite sa nama u komentarima ispod ovog teksta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *