MAGAZIN

ČOLA PRIZNAO SA KOJOM PJEVAČICOM JE IMAO DIVLJE ODNOSE: Osjetio se ISKORIŠTENO poslije 3 dana!

  • 6 Aprila, 2023
  • 0

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima jeste Zdravko Čolić, koji je uspio da zaludi i opčini sve žene na svijetu i mnoge od njih su pokušavale

ČOLA PRIZNAO SA KOJOM PJEVAČICOM JE IMAO DIVLJE ODNOSE: Osjetio se ISKORIŠTENO poslije 3 dana!

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima jeste Zdravko Čolić, koji je uspio da zaludi i opčini sve žene na svijetu i mnoge od njih su pokušavale na razne načine da stupe u kontakt s njim. Međutim, on nije neko ko će uraditi loše stvari koje mogu da se odraze na njegov brak.

U braku je skoro dvadeset godina i govori se da je jako skladan i dobar, a iz njihove ljubavi rodile su se dvije kćerke. Svi su se šokirali kada je on 1997. godine priznao jednu tajnu, odnsono da ga je zavodila Frida Linstand koja je bila dio grupe ”ABBA”. Oni su jedno vrijeme bili i u ljubavnoj vezi, a Čolo je odlučio i da nam ispriča neke detalje vezane za to.

Sve je počelo kada je Čolo trebao da predstavlja Jugoslaviju na Eurosongu i to sa pjesmom koja je sada postala veliki hit ”Gori vatra”. Frida je iste godine učestvovala u Evrosongu , ali je bila prateći vokal predstavniku Švedske, te su se oni sasvim slučajno sreli. Čolo je zbog tog susreta zamalo zakasnio na svoj nastup.

”Slučajno sam upoznao Fridu, a onda se poslije toga desilo ono što se desilo.. Onda sam od nje dobio i poziv za vikend. Sve to mi se činilo mnogo obećavajuće, ali sam poslije tri dana osjećao se tako istrošeno kao da se od mene može napraviti juha. Sve smo mi imali: cvijeće i svijeće, kamin, vikendicu, stoljnjake i ukrasne zavjese, pečenu ribu i vino, ali nedostajalo nam je one lude strasti, kakva se rađa između muškarca i žene. Nije se desila spontanost među nama, izgledali smo kao da smo došli na dogovoreni trening.”- rekao je Čolo.

On je jedan od rijetkih pjevača koji je pokušavao svoju karijeru i privatni život da drži daleko od skandala, kako njegova porodica ne bi morala da trpi taj pritisak od medija.