MAGAZIN

Danas ima miliona, a ovo je dom u kojem je odraska Prijovićka: ŠUPA BEZ FASADE; STARI PROPAO NAMJEŠTAJ!

  • 6 Aprila, 2023
  • 0

Ova pjevačica kao da je sačuvana od raznih novinara, pa niko ne govori o njenoj prošlosti odnosno o djetinjstvu, gdje je rođena i kako je odrastala. Aleksandra Prijović

Danas ima miliona, a ovo je dom u kojem je odraska Prijovićka: ŠUPA BEZ FASADE; STARI PROPAO NAMJEŠTAJ!

Ova pjevačica kao da je sačuvana od raznih novinara, pa niko ne govori o njenoj prošlosti odnosno o djetinjstvu, gdje je rođena i kako je odrastala. Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a nakon razvoda roditelja počela je živjeti u Belom manastiru koji se nalazi u Hrvatskoj sa djedom i nenom.

Njena majka Borka i otac Nedeljko, nisu više mogli da ostanu u braku i odlučili su kako je najbolje da svako krene svojim putem i pronađe drugu sreću. Obzriom da su imali dijete, nisu željeli da se razdvoje u lošim odnosima, nego su se oboje trudili da sa kćerkom imaju što bolje odnose.

Prijovićka je za kratko vrijeme postala jako popularna na našim prostorima, a tokom gostovanja u najpoznatijom emisiji kod Ognjena Amidžića priznala je kako bi uvijek zadnji novac ulagala u svoju karijeru, jer je željela da uspije u svom poslu i ljudi prepoznaju kvalitet u njoj.

Odrasla je u skromnoj kući, koja nije imala fasade sa svojim djedom i bakom. Nije uvijek imala sve, nije imala novca, živjeli su prosječno, ali se može pohvaliti da je imala djetinjstvo lijepo i puno ljubavi. Oni su se trudili da joj pruže sve što su mogli, kako ne bi osjetila odsustvo svojih roditelja. Iako neka djeca imaju sve , ogromne kuće, novac i brdo odjeće, ne mora značiti i da su sretna.

Prijovićka je otkrila kako joj najteže pada kada neko govori da se udala zbog novca za Filipa Živojinovića, a ne vide svu tu ljubav među njima.