DEVOJKA SNIMILA MATORCA NA DELU! 17 miliona ljudi u šoku zbog klipa iz teretane, pozvala MUŽA, a onda usledio ŠOK EPILOG! (VIDEO)

MAGAZIN

Personalni trener Hejdi Aragon podelila je na svom Tik Tok nalogu objavila je video snimak iz teretane na kom se vidi stariji čovek koji bukvalno zuri u nju dok vežba, prenosi “nypost”.

Hejdi Aragon
FOTO: PRINTSCREEN/TIK TOK

“Ovaj jezivi starac stalno dolazi u teretanu i bulji u mene“, kaže u videu koji broji preko 17 miliona pregleda. I zaista se vidi stariji čovek u zelenoj majici koji ne skida pogled sa plavuše. Kako je ona dalje objasnila, svog muža je obavestila o celom slučaju, rekla mu da joj je izuzetno neprijatno zbog muškarca koji je netremnice posmatra, na šta je on reagovao tako što je stao pored nje. Međutim, to čikicu nije sprečilo da “blene” u njeno zategnuto telo.

“Odlučila sam da prestanem da vežbam i da ja počnem da zurim u njega”, ispričala je misleći da će ga to zaustaviti. Kako joj se učinilo da je “shvatio poentu”, nastavila je da vežba, a pre nego što će završiti sa treningom, ipak je odlučila da mu “očita bukvicu”. Njihov razovor se ne čuje na snimku, a Hejdi je prepričala kako mu je skrenula pažnju da “ako će da vežba u tom delu sale, mora da prestane da bulji jer joj je neprijatno”.

Hejdi Aragon
FOTO: PRINTSCREEN/TIK TOK

Stariji muškarac je tada počeo da negira svoje neprilično ponašanje i tvrdio da je samo “razgledao okolo”.

“Tada sam mu rekla da snimam svoje treninge i da ga imam na snimku. Odmah je ućutao”, objasnila je Hejdi u video koji je nazvala “Nemoj da sediš tu i govoriš mi da ne radiš nešto kada imam dokaz”.

Ovaj njen snimak je na TikToku pregledan više od 17,3 miliona puta, uz pregršt komentara podrške Hejdi što se “zauzela” za sebe.

Hejdi Aragon
FOTO: PRINTSCREEN/TIK TOK

“Trebalo bi da bude normalno da se ljigavci prozovu u javnosti”, “Toliko je buljio u tebe, da je meni bilo neprijatno da gledam, komenatrisali su korisnici ove mreže.

@fit_with_heidi Don’t sit there and tell me you’re not doing something when I have proof. 😡 #gymtok #fittok #influencer #viral #trending #tiktok #fitness #gym #gymgirl #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #gymcreeps ♬ Real As It Gets – Lil Baby

Kurir.rs/M.M.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *