MUŠKARCI ČIM JE VIDE U TERETANI DOBIJU NERVNI SLOM: U njene grudi SVI GLEDAJU zbog 1 DETALJA, pogledajte SAMO

MAGAZIN

Vežbanje i akcenat na fizičkom izgledu postali su više nego ikad imperativ kog se pridržava većina žena. Osim toga, mnoge tvrde da im odlazak u teretanu poboljšava raspoloženje i samopouzdanje, ali ipak treba imati u vidu da iako većina ciljano trenira želeći da stekne formu, ima i onih koje u fitnes-centrima vole da provode vreme kako bi privukle pažnju mnogobrojnih muškaraca.

Jedna Tiktokerka je na šaljiv način pokazala šta nekada očekuje odlaskom u teretanu. Ona se, naime, na toj društvenoj mreži predstavlja kao Džindžer Hags i poznata je po tome što ne nosi grudnjak dok vežba. Kako je indirektno navela, sve vreme se šaleći, to je zasigurno i ključan razlog zbog čega joj pripadnici jačeg pola ne prilaze.

– Ja između setova – napisala je ona u objavi, prikazavši sebe nakon završenih sesija.

Devojka
foto: Printscreen/TikTok/ginger_hugs

Izgleda prilično umorno i iscrpljeno dok sedi na jednoj spravi za oblikovanje i jačanje nogu, dok je na drugoj spravi za gluteus potpuno opružena s rukama koje vise sa strane. Inače je obučena u atraktivnu odeću za trening, a kako pokazalo, zaista niko ne obraća pažnju na nju.

@ginger_hugs Why won't anyone talk to me at the gym?#foryou #fyp #single #ginger #nobra ♬ original sound – 😭Bored😭

– Zašto niko neće da razgovara sa mnom? – napisala je ona još u objavi.

@ginger_hugsWho's ready for Summer?

♬ original sound – 😭Bored😭

Tiktokeri su brže-bolje odmah otišli u odeljak za komentarisanje kako bi dali svoje mišljenje.

– Pravilo u teretani: Ne pričaj sa ženama dok ti ne priđu prve –

– Glavobolje od tvoje iskrivljene muzike koju slušaš… zato –

– Nema nikoga tamo, verovatno zato –

– Oni se plaše –

– Ja bih razgovarao sa tobom – komentarisali su korisnici mreže.

Neki su istakli kako ljudi u teretanu odlaze da vežbaju i da se većina suočava sa svojim “demonima” tokom vežbanja, pa da da im nije ni na kraj pameti da prilaze devojkama i da ih startuju. Drugi su naveli kako većina to ne pokušava jer devojke to smatraju napadnim ponašanjem. Bilo je i onih koji su rekli kako većina žena dolazi u teretanu radi muške pažnje, ali da retko odgovara na flert i poziv na sastanak. Naravno, bilo je i momaka koji su rekli da misle kako su devojke zauzete i da ih to obeshrbruje da im priđu, ne dotakavši se teme Džindžerinih grudi.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *