NAŠU LEPU GLUMICU OKRIVILI ZA RAZVOD POZNATOG PARA: Njen ljubavni život je MISTERIJA, a sada je pojačanje ove popularne SERIJE!

MAGAZIN

Glumica Marija Vicković se uglavnom pojavljuje u pozorišnim predstavama proteklih godina, a na malim ekranima smo je videli u seriji “Radio Mileva” i sada kao pojačanje u drugoj sezoni “Kalkanskih krugova”.

Pusti Brigu, Marija Vicković
FOTO: KURIR TV

Njena karijera je krenula 2002. godine u “Zoni Zamfirovoj”, a gledali smo crnogorsku lepoticu i u seriji “Radio Mileva” u ulozi profesorke Natalije. Rođena je 1980. godine u Podgorici.

Međutim, njenu karijeru je obeležio film “Pogled sa Ajfelovog tornja” u kom je igrala sa Banetom Trifunovićem i Darkom Rundekom, između ostalih, a tada su naslovi u novinama bili u kontekstu kako je Marija očarala muzičara.

Van poslovnog, o privatnom životu glumice se ne zna mnogo, ali je takođe bila meta jer je označena kao krivac za razvod Branislava Lečića i njegove tadašnje žene Nine Radulović.

Marija Vicković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, kako je Stori tada pisao, Branislav i Marija Vicković bili su viđeni zajedno u Oslu, dok su provodili vreme radeći na jednom tadašnjem projektu, a njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže. Mnogi su tada komentarisali da su kolege otpočele avanturu, ipak do dana današnjeg to nije dokazano niti postoje čvrsti dokazi, osim spekulacija.

– Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati – bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari – rekla je glumica, ostavši nedorečena, u pomenutoj emisiji.

Sve je ostalo u domenu priča i na tome se završilo.

Marija Vicković
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Inače, ona je diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića. Tokom treće godine studija postala je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Godine 2008. godine upisala je postdiplomske studije Actor studio Lee Strasberg, u Njujorku.

Glumila je u brojnim pozorišnim predstavama, kao i filmovima Krojačeva tajna, Miriš kiše na Balkanu i Neko me, ipak, čeka.

– Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu viđam se sa prijateljima. Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala “Ribarske svađe”, rekla je za Hello magazin šta radi u slobodno vreme.

Marija Vicković
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Svojevremeno je za crnogorski magazin “Monitor” ispričala i o svojim postdiplomskim studijama glume na Li Strazberg akademiji, kao i ulozi koju je dobila u Americi.

– U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u Njujorku. Čak sam pomišljala – ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije. Naravno škola Li Strazberg mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim – i nastavila o ulozi koju je dobila.

Pusti Brigu, Marija Vicković
FOTO: KURIR TV

– Bila sam na dva kastinga i dobila sam ponudu za jedan film B produkcije. Trebalo je da glumim neku striptizetu. Meni to nije bilo interesantno, a snimanje je trebalo da počne za pola godine. Da sam želela da ostanem da živim tamo, možda bih i prihvatila ponudu, jer da postanete član Udruženja treba da snimite petnaestak filmova. Ja jednostavno nisam imala tu nameru, pa nisam ni prihvatila ulogu. Amerika je jako teška, a naši glumci tamo uvek ostanu uskraćeni za dobre uloge. Preispitala sam se da li bih mogla da vegitiram kao glumac, a i ne bih mogla da se odreknem pozorišta i uloga koje mene ispunjavaju – pričala je Marija tada.

(Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *