MAGAZIN

NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO ZGODNA: Ovo je supruga Saše Matića, zove se Anđelija i rodila mu dvije kćerke!

  • 6 Aprila, 2023
  • 0

Saša Matić sa svojom izabranicom Anđelijom, stao je na ludi kamen 2003. godine, te se iz njihove ljubavi rodile dvije kćerke Aleksandra i Tara. Za Sašu se zna

NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO ZGODNA: Ovo je supruga Saše Matića, zove se Anđelija i rodila mu dvije kćerke!

Saša Matić sa svojom izabranicom Anđelijom, stao je na ludi kamen 2003. godine, te se iz njihove ljubavi rodile dvije kćerke Aleksandra i Tara. Za Sašu se zna da je jedan od rijetkih estradnih ličnosti, koji je zaista porodičan čovjek i svaki svoj slobodan trenutak rado koristi da bi bio sa porodicom.

On nikada nije htio da previše eksponira svoju porodicu, kako ne bi narušio njihovu privatnost, nego isključivo govori o muzici, te da je to njegov najveći adut. To je velika njegova ljubav, gdje se on maksimalno bori kako bi svima pokazao kako muzika može biti dobra i opuštajuća.

”Supruga mi je najveća podrška i uvijek uz mene, ali ne želim da je opterećujem svojim poslom i karijerom. Dešava se da ja nju upitam za neke savjete, ali uglavnom je tada riječ o odabiru odjeće, dok muziku radim isključivo sam i po svom odabiru. Smatram da sam sam sebi najveći kritičar i da mogu shvatiit šta mi godi a šta ne.

Kada snimim sve pjesme i album, onda dođem kući i porodici i prijateljima pustim da preslušaju pjesme, jer želim da čujem njihovo mišljenje prije svih. Normalno je što me supruga podržava i uzdržava, jer za to služe porodice. Da mi porodica nije bila uz mene, ne bih mogao ni napraviti ovako uspješnu karijeru.”- rekao nam je Saša.

Za Sašu Matića rijetko kad smo imali priliku da pročitamo nešto loše i da se nije ponaša kako treba, nego je uvijek bio za svaku pohvalu.

Koja je vama najomiljenija pjesma od ovog pjevača?