NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO ZGODNA: Ovo je supruga Saše Matića, zove se Anđelija i rodila mu dvije kćerke!

MAGAZIN

Saša Matić sa svojom izabranicom Anđelijom, stao je na ludi kamen 2003. godine, te se iz njihove ljubavi rodile dvije kćerke Aleksandra i Tara. Za Sašu se zna da je jedan od rijetkih estradnih ličnosti, koji je zaista porodičan čovjek i svaki svoj slobodan trenutak rado koristi da bi bio sa porodicom.

On nikada nije htio da previše eksponira svoju porodicu, kako ne bi narušio njihovu privatnost, nego isključivo govori o muzici, te da je to njegov najveći adut. To je velika njegova ljubav, gdje se on maksimalno bori kako bi svima pokazao kako muzika može biti dobra i opuštajuća.

”Supruga mi je najveća podrška i uvijek uz mene, ali ne želim da je opterećujem svojim poslom i karijerom. Dešava se da ja nju upitam za neke savjete, ali uglavnom je tada riječ o odabiru odjeće, dok muziku radim isključivo sam i po svom odabiru. Smatram da sam sam sebi najveći kritičar i da mogu shvatiit šta mi godi a šta ne.

Kada snimim sve pjesme i album, onda dođem kući i porodici i prijateljima pustim da preslušaju pjesme, jer želim da čujem njihovo mišljenje prije svih. Normalno je što me supruga podržava i uzdržava, jer za to služe porodice. Da mi porodica nije bila uz mene, ne bih mogao ni napraviti ovako uspješnu karijeru.”- rekao nam je Saša.

Za Sašu Matića rijetko kad smo imali priliku da pročitamo nešto loše i da se nije ponaša kako treba, nego je uvijek bio za svaku pohvalu.

Koja je vama najomiljenija pjesma od ovog pjevača?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *