SAŠA POPOVIĆ JE NAŠU VODITELJKU IZBACIO IZ GRANDA! Popila MOMENTALNI OTKAZ, a u sve umešan i OVAJ MUŠKARAC?

MAGAZIN

Retko ko se seća Ljubinke Buba Dobrosavljev koja je vodila “Zvezde Granda”, a tokom 2011. godine izbačena je iz istog takmičenja.

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, “Zvezda Granda” su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

– Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – rekao je izvor blizak produkciji tada.

Vlada mu je bio desna ruka
Vlada mu je bio desna rukafoto: Dragan Kadić

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

– Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno – zaključila je tada Buba.

Buba je danas izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu “Čarobni prsti”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *