MAGAZIN

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO: Lice joj naduvano, sva se promijenila!

  • 6 Aprila, 2023
  • 0

Od kako je Stoja gostovala u jednoj diskoteci, napravila je opštu pometnju po društvenim mrežama. Naime, jedan od njenih fanova objavio je video snimak sa nastupa, gdje se

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO: Lice joj naduvano, sva se promijenila!

Od kako je Stoja gostovala u jednoj diskoteci, napravila je opštu pometnju po društvenim mrežama. Naime, jedan od njenih fanova objavio je video snimak sa nastupa, gdje se jasno vidjelo koliko se Stoja promijenila i da više ne liči na sebe.

Ispod njene slike počeli su se nizati mnogobrojni komentari, što uglavnom negativni, jer niko ne može da shvati kako je mogla ovoliko botoksa da stavi u lice i da zaista promijeni svoj izgled. I sami ćete se uvjeriti u to , kada pogledate slike sa nastupa.

Neko od fanova nije razmišljao koliko će ovo negativno da se odrazi na pjevačicu, nego je očigledno htio da se pohvali kako je bio na njenom koncertu. On je napisao kako je došao da gleda svoju najdražu pjevačic Stoju, a onda su ljudi počeli da komentarišu njen fizički izgled.

Pjevačica je uradila mnogo estetskih zahvata na svom tijelu, ali sada je napravila toliko botoksa, da joj je lice svo natečemo. Na kraju se oglasila i Stoja, koja je rekla kako publici niko ne može da ugodi, jer kad je 2003. godine smršala, svi su govorila da je bolesna, a sad bi da izgledaju zgodno.

Šta vi mislite o izgledu ove pjevačice!?