MAGAZIN

Vrela bakica pozirala u haljini sa dubokim dekolteom! KAKVA BOMBA, NEDA UKRADEN OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Nikad je niste ovakvu vidjeli!

  • 6 Aprila, 2023
  • 0

Neda Ukraden je prije nekoliko mjeseci imala promociju svog novog albuma, a sve je ostavila bez teksta kada se pojavila u izazovnoj haljini. Ona je poznata kao neko

Vrela bakica pozirala u haljini sa dubokim dekolteom! KAKVA BOMBA, NEDA UKRADEN OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Nikad je niste ovakvu vidjeli!

Neda Ukraden je prije nekoliko mjeseci imala promociju svog novog albuma, a sve je ostavila bez teksta kada se pojavila u izazovnoj haljini. Ona je poznata kao neko ko vodi računa o svom oblačenju i jako joj je bitno da prati modne standarde.

Međutim, na promociji je imala na sebi elegantnu dugu haljinu koja je na nogama imala veliki prorez , čime je oduševila apsolutno sve goste.

Kada se pjevačica pojavila na sceni, svi su ostali bez riječi, i samo posmatrali njen stajling. Neki su joj čak prilazili i čestitali na prelijepoj liniji tijela koju ima , obzirom da se nalazi u ozbiljnim godinama. I Neda je iskoristila priliku da se zahvali svima na nezaboravnoj noći koju su joj priredili.

Mnogi komplimenata dobila je i na društvenim mrežama kada je podijelila sliku od te noći, gdje su joj mnogi rekli da izgleda predivno, da je lijepa, da tako izgleda jedna dama. Čak su joj neki govorili da je bila i prije dama, ali i da je sada.

Kako je vama pjevačica izgledala na promociji svog albuma? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!