MAGAZIN

“Kada je plata moje majke bila 2 MARKE, ovaj KRALJ od čovjeka mi je dao 500 maraka” – Evo koji je pjevač pomogao Jeci kad joj je bilo najteže (FOTO)

  • 7 Aprila, 2023
  • 0

Prema pisanju nekih medija u Srbiji Jelena Karleuša je na korak da svoje djelovanje, nastupe i popularnost proširi i na američko tržište , a tu joj je navodno

“Kada je plata moje majke bila 2 MARKE, ovaj KRALJ od čovjeka mi je dao 500 maraka” – Evo koji je pjevač pomogao Jeci kad joj je bilo najteže (FOTO)

Prema pisanju nekih medija u Srbiji Jelena Karleuša je na korak da svoje djelovanje, nastupe i popularnost proširi i na američko tržište , a tu joj je navodno pomoglo njeno poznanstvo sa poznatim muzičarem Džej Zijem, inače suprugom pjevačice Bijonse. Jelena je u kontaktu sa Zijem preko Instagrama, te se radi na njenoj mogućoj inostranoj karijeri. Jelena se pohvalila i da je on nju prvi zapratio te da smatra da je Jelena prava modna ikona-

Jelena i dalje velike novce zarađuje na društvenim mrežama, i navodno reklama na njenom nalogu košta 3 hiljade eura i to samo za 24 sata, a ako se uz to uzme da je i dalje u braku sa Tošićem, za nju finansijski i dalje nema zime. Ipak, ona je u više navrata otkrila kako su njeni počeci u karijeri bili i više nego teški, jer su bile sankcije kada je ona krenula sa svojim pojavljivanjima na muzičkoj sceni. Njena majka Divna je u to vrijeme radila na radiju, i znala je mjesecima da bude bez plate, a Jelena je bila pokazala svoj talent, pjesme su je čekale, ali ona tada nije imala novca za snimanje albuma. Dragana Mirković je imala vjere u nju te je tada uložila 20 hiljada maraka u Jelenu i nije pogriješila. Ipak, jedne prilike Jelena je pohvalila i pjevača Jašara Ahmedovskog  kako je za nju uradio veliku stvar dok je još bila djevojčica:

“Stvarno je lijepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri”, rekao je on, a ove njegove riječi vratile su Jelenu u te dane te je i ona morala da se oglasi na društvenim mrežama, te je u svojoj objavi napisala:” Ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dvije marke i jako smo težko živjele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pjesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju”, napisala je ona.