Majka Seke Aleksić podigla buru na internetu: Niko ne može da vjeruje da joj je ona majka a tek kada čujete kako se zove! JASNO će vam biti zašto je krije

MAGAZIN

Poznata pjevačica Seka Aleksić je dugo godina na estradnoj sceni, te se jako puno pisalo o njenom privatnom životu, a najviše o njenoj prošlosti. Seka je uvijek hvalila svoju majku, te isticala kako je ona žena, majka, kraljica i kako se borila za svoju djecu.

Dok o svome ocu nije pričala puno, samo znamo da je volio da pije puni, odnosno da je bio alkoholičar, pa je tako ona sa svojih 17 godina morala početi pjevati kako bi zaradila pare za porodicu koje je on trošio. Sada je nakon toliko dugo vremena objavila fotku sa svojom mamom, a svi su iznenadili kada su vidjeli kako ona izgleda.

Svima je poznato ime njene majke, jer se puno puta provlačilo kroz medije, a ona se zove Ibrima. Ibrima je uvijek uz svoju kćerku, bila je sa njom i kod rođenja oba djeteta, a Seka je oduvijek posvećena porodici. Ona rijetko objavljuje slike sa mamom, ali to nikako ne može da bude mjerilo, izjavila je jednom prilikom Seka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *